Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Türkü, Özgün & Halk Müziği Albümleri

Konu: Özgün Özgür Şarkılar - 9

Sayfa: [ 1 ]

etnali 24.11.2011 02:35:21

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
Özgürlük için söylemeye devam ediyorlar..
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arzu Şahin - Amed
Burcu Karababa - Sen Gittin Ya
Cevdet Bağca - Unutulursun
Deniz Güney - Ciğer Parem
Efkan Şeşen - Ah Yarası
Erdal Akkaya -2008 - Vazgeçmem
Ergün Efe - Bende Aşk
Eşref Ziya - Ah Etme
Ferhat Tunç - Hasretinle Tutuşurum
Ferhat Tunç - Kırık Bir Şarkı
Grup Göçebe - Serkeş
Grup Kardelence - Divane Aşık Gibi
Grup Kızılırmak - Gitme
Grup Yağmur - Hasretim
Mehmet Gümüş - Adı Yok Tesellinin ( Karama Yar )
Mehmet Gümüş - Hazan Yangınım
Özlem Özdil - Küskün Yollar
Özlem Özdil - Oy Dağlar
Servet Kocakaya & İclal Aydın - Zor Günler
Sevinç Eratalay - Benim Sevdam
Sevinç Eratalay - Yalan
Seyfi Yerlikaya - Perişan
Suavi - Hasret Türküsü
Volkan Konak - Ayşem
Yasemin Göksu - Gül Kuruttum
Zülfü Livaneli - Yanyana
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
http://hotfile.com/dl/135615341/503cc8f/ozgurOzgunSarkilarimi_9_by_etnali.rar.html

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
ozgurOzgunSarkilarimi_9_by_etnali.rar

[/b]

Sayfa: [ 1 ]