|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Şarkılarımız devam ediyor... [/color][/shadow][/font]
------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ahmet Kaya - Oy Benim Canım Ali Ekber Eren - Aklımı Gözlerine Takmışım (ver. 2) Ali Ekber Eren - Bırakmadı Sevdan Ali Ekber Eren - Görmeseydi Gözlerim Arzu Şahin - Ceylanım Cem Yıldız- Koyu Kara Kapkara Cevdet Bağca - Al ömrümü Cevdet Bağca - Saklımda Erdal Güney - Ala Gözde Ala Ben Eylem Aktaş - Komür Gozlerin Fatih Kısaparmak - Peşimde Sen Varsın Hakan Yeşilyurt - Biz İkimiz Hakan Yeşilyurt - Sen Aşksın Hüseyin Turan - Gel Gönül İlkay Akkaya - Bir Şehri Düşlemek Kazım Koyuncu - Tsira Mehmet Gümüş - Acıların Dolar Göze Mehmet Gümüş - Bir Şiir Söyle Bana Okan_Murat_oeztuerk-_Ask_Elinden Selda Bağcan - Beni Unutma Servet Kocakaya - Doğum Günümde Seyfi Yerlikaya - Sebebim Sensin Turabi Yıldırım - Ah Bendeki Sen Türkü - Sevdası - 2008 - A Yar Volkan Konak - Feriğim Yasemin Göksu - Olamadım Kimseyle Zülfü Livaneli - Böyledir Bizim Sevdamız ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! ------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
||