|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 GüLDünya Şarkıları
-Ünlü sanatçılar şarkılarla Şiddete hayır dedi- 2008 Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Nazan Öncel, Emel Müftüoğlu, Aynur, Zuhal Olcay, Aylin Aslım, Nilüfer, Şebnem Ferah, Şevval Sam, Rojin, Ayten Alpman ve Funda Arar, Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı için bir araya geldi. Sanatçılar İstanbul'da töre cinayetine kurban giden Güldünya Tören'in adı verilen "Güldünya Şarkıları" adlı albüm için her biri farklı kadın duyarlılığını anlatan 3'ü yeni 14 şarkı seslendirdi. Albüm için cinsiyetçi olmayan şarkılar seçildi. 01. Koro - Kadınlar Vardır 02. Sezen Aksu - Güldünya 03. Ajda Pekkan - Kadın Dediğin 04. Nazan Öncel - Leyla 05. Emel Müftüoğlu - Adım Kadın 06. Aynur - Qumrike 07. Zuhal Olcay - Neyse 08. Aylın Aslım - Karar Verdim 09. Nilüfer - Sanane Kime Ne 10. Şebnem Ferah - Masum Değiliz 11. Şevval Sam - Kibritçi Kız 12. Rojin - Sil Baştan 13. Ayten Alpman - Ve Tanrı Aşkı Yarattı 14. Funda Arar - Dünden Sonra Yarından Önce İNDİR: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||