|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 RockCover 2012
Unutulmaz Şarkıların Yeni Rock Versiyonları Toplam 40 cover Şarkı Model, Aylin Aslım, Pamela, Manga, Mor ve Ötesi, Gripin, Haluk Levent, Teoman, Şebnem Ferah, Kargo, Athena, Egoist ve daha fazlası Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! 01 Bak Bir Varmış Bir Yokmuş - MODEL 02 Ben Kalendermesrebim - AYLiN ASLIM 03 Islak Islak - EGOİST 04 Sevecegim - KARAKEDi 05 Yolcu Yolunda Gerek - GRiPiN 06 Kızları Da Alın Askere - SiBEL TüZüN 07 Bana Bir Masal Anlat Baba - BAZUKA 08 Artık Sevmeyecegim - DİAZEM 09 Öyle Sarhoş Olsamki - SARP 10 Yaz Yaz - MORveÖTESi 11 Seninle başım dertte - KARGO 12 Ararım - PAMELA 13 On Beşli - ZIKKIM 14 Ordunun Dereleri - KAFEiN 15 Tarlaya Ektim Sogan - ATHENA 16 Rap Rap - MANGA 17 Malabadi Köprüsü - PiLLiBEBEK 18 Şeytan Bunun Neresinde - PENTAGRAM 19 Uykusuz Her Gece - TEOMAN 20 Sabuha - 6'NCI CADDE 21 Böyle ayrılık olmaz - AF 22 Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun - ZAKKUM 23 Bende Özledim - OGüN SANLISOY 24 Hatasız Kul Olmaz - METROPOLiS 25 İlle de Sen - NEWALE 26 Kaderimin Oyunu - HALUK LEVENT 27 Kim Arar - DESTAN 28 Sevemedim Karagözlüm - DEJAVU 29 Zalim - ÇALAR SAAT 30 Neden Saçların Beyazlamış - UMUT KUZEY 31 Mavi Mavi - MEYAN 32 Demir Attım - RÜZGAR 33 Lambaya Püf De - KURBAN 34 Yemen Turkusu - ŞEBNEM FERAH 35 Duymak İstiyorum - EMRE AYDIN 36 Adem Olan Anlar - GÜLER 37 Leylim Ley - HARAMiLER 38 Dostum - YAŞAR KURT 39 Cesaretin Var Mı - ESRA KAHRAMAN 40 Aldırma Gönül - SONUÇ İNDİR: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||