|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 "Mazide Kalan Aşk Şarkıları" (Sevgililer Günü Özel)
Eski Aşk Şarkıları ![]() ![]() 01 Sen Benim Sarkılarımsın - ÖMÜR GÖKSEL 02 Unutama Beni - ESMERAY 03 Deniz ve Mehtap -DARiO MORENO 04 Gözünde Yaşlarla - TANJU OKAN 05 Atlı Karınca - AJDA PEKKAN 06 Seninle Bir Dakika - SEMİHA YANKI 07 Menekse Gözler Hülyalı - SAFiYE AYLA 08 Gecti Sevdalarla Ömrüm - MÜZEYYEN SENAR 09 Seninle Askımız Eski Bir Roman - ZEKİ MÜREN 10 Sen Mevsimler Gibisin - EMEL SAYIN 11 Herşey Bitmedi Bitmez - RANA ALAGÖZ 12 Aşk Bitmesin - AYFERi 13 Samanyolu - BERKANT 14 Aşk Defteri - AYLA DiKMEN 15 İkinci bahar - SEZEN AKSU 16 Seni beklerim optugun yerde - NiLÜFER 17 Sevdim Seni Bir Kere - HÜMEYRA 18 Arkadaşımın Aşkısın - NECO 19 Sensiz Saadet Neymiş - YAŞAR GÜVENiR 20 Bu Bir Başka Masal - JUANiTO 21 Yok Yok Yalan Deme - FERDİ ÖZBEĞEN 22 Sen Nerdesin - TiMUR SELÇUK 23 Dünya Dönüyor - FECRi EBCiOĞLU 24 Aşkı Sende Buldum - GÖNÜL TURGUT 25 Bu oyun böyle sürer - GÖKBEN 26 Herşey Bitmiştir - EMEL SAYIN 27 Bir ihtimal Daha Var - SAFiYE AYLA 28 Bugulu Gozler - BEYAZ KELEBEKLER 29 Kumsaldaki Ayak İzleri - SELÇUK URAL 30 Ağlamak Geliyor İçinden - MODERN FOLK ÜÇLÜSÜ 31 TSM Elbet Bir Gun Bulusacagız İNDİR: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||