Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Kişisel Sayfam

Konu: my pagee

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5

zeynep1907 23.08.2007 01:23:24

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
mrb ben

ders çal??may? çok sevdi?im için

çok çal??kan ve ba?ar?l?y?m i?te
bu yüzden sakarya üniverstesinde okuyorum :p

ee tabiki yalan söleidm ders çal??t???m felan yokk :$ ihhi
i?te bu yüzdenn burda okuyorum

neyse pekte önemi yok:P

birazda bahsedelim ihhi

çatlak bi a?kum var

eeee çokda zengündür:P
[/size]

amaaaaa o ?imdi çooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk uzaklardaaa agla :(

kocamn abi oldu askere ald?larr:(

bideee wazgeçemedi?im FB tutkum var tabii
[/b]

hani kalbimin bi yar?s? wolkansa bi yar?s? FB

hep sevdi?im ?eylrden bahsetmek olmaz birazda nefter ett?im ?eylerden bahsediim
1 güsel k?zlar

2temizikkk

san?r?m ?imdilk bukadar yeter bu sayfay?? güsel bi resimle kapatal?m sonra eklriz yine bi?eyler:):)

njtbcrn 23.08.2007 01:28:51
bi fener bi volkan zaten hani biz :(

bu arada o kalbinin yar?s? fener yar?s? volki olarak yapt??n resim de pek bi ?irin olmu? eline koluna sa?l?k :D :D

Jeogen 23.08.2007 09:04:42
eheheh Zeynep süper olmu? sayfa volkinin resimler çok komik :D Bu arada sondaki manzara resminde 2 adam bal?k tutuyo kim onlar :D :D Tan?d?k m? :D

zeynep1907 23.08.2007 10:10:05
eheheh Zeynep süper olmu? sayfa volkinin resimler çok komik :D Bu arada sondaki manzara resminde 2 adam bal?k tutuyo kim onlar :D :D Tan?d?k m? :D

a?kumun resimleri komik diill Tarzzzz.. tamm m?? karizma o bal?k tutanlar wolkinin babas?yla benim babam kanki oldularda yoo ihhi oyyy o a?kuma kurban olurum ben beeee

black blood 23.08.2007 11:59:44
wayyy zepnepp süper olmu? baya ba?ar?l? :) özelliklede sakarya olay? beni kopard? :D:D

zeynep1907 23.08.2007 16:19:04
bi fener bi volkan zaten hani biz :(

bu arada o kalbinin yar?s? fener yar?s? volki olarak yapt??n resim de pek bi ?irin olmu? eline koluna sa?l?k :D :D

yapt??nz yorula riçn t?k edrim:)  yaa necoo a?kolsun yaww o kalbin etra?ndak k?rm?z?l? yerlerde sende vars?n öle deme kalbimi k?r?n bak ?imdi :D :D yar?s? fb yar?s? wolkan olan resim güseldir tabii o kalbi yapanda güselde ondann :$

zeynep1907 23.08.2007 20:00:03
waaay zeynüp çok ç?lg?ns?n yaa :D temizlikten nefret etmk  bi k?za yak???rm?  Lips Sealed

walla çok yak???oo be tuchemm görmee:D:D söylene sölene yap?om i?lerii çok zevklii oluyoo ben evlniyimmm wolki temizlicek evlerii :p

zeynep1907 23.08.2007 21:09:09
benim ortak ne dü?ünüyo acaba bu konuda   :D

ehemmmm  ?eyyy tabikiii yapr?m diooo nedicekk:D:D kafas?n?n k?rar?m yoksaaa dry  ayyy k?yamma kii k?z tamm k?rmam :$ çok öperim ben onuuu :$ :$ :$    olmazsa temizlikçi tutar?zz:D

archangel 02.09.2007 17:53:47
ayjj odakiii benim eni?temmmm ösledmmm çok çokk aglaaa pek bi güsel olmu? kuzenim ama hayat?ndaki en önemli unsuru unutmu?lsun yar?m olm? bu yarmmm :u kimkii ooo acaabaaaa ihhi ihhi

zeynep1907 03.09.2007 12:04:33
ayjj odakiii benim eni?temmmm ösledmmm çok çokk aglaaa pek bi güsel olmu? kuzenim ama hayat?ndaki en önemli unsuru unutmu?lsun yar?m olm? bu yarmmm :u kimkii ooo acaabaaaa ihhi ihhi

alla alla eksik olan bi?ey varm?ki ?? fener... tamam wolkan...tamm kusi bakt?m eksik yokk :D :D puaa

archangel 04.09.2007 11:14:16

alla alla eksik olan bi?ey varm?ki ?? fener... tamam wolkan...tamm kusi bakt?m eksik yokk :D :D puaa
çok ?eysin sen çok ?eyy ?eyyyy rütük var rütük banlanma korkusu sen insana neler yapt?r?yosun hatta yapt?ram?yosun xD

VirusX 13.09.2007 17:44:03
sayfa güzel olmu? kendini iyi anlatm??s?n. Ya felsefe yapmak gibi olmas?nda akl?ma bir ?ey tak?ld?. Güzel k?zlardan nefret ederim demi?sin ama yapt???n yorumlarda "o resmi yapan da güzel" demi?sin. Ee sen kendinden nefret mi ediyorsun? dü?ünn

zeynep1907 14.09.2007 11:16:17
sayfa güzel olmu? kendini iyi anlatm??s?n. Ya felsefe yapmak gibi olmas?nda akl?ma bir ?ey tak?ld?. Güzel k?zlardan nefret ederim demi?sin ama yapt???n yorumlarda "o resmi yapan da güzel" demi?sin. Ee sen kendinden nefret mi ediyorsun? dü?ünn

hay??rrrrrrrr ben kendimi çok seviorummm ama o resmi yapn bi k?z dill bende program olamd??? içn o ?ekli yapamam??t?m arkd?tan rica ettim o yapt? :u öle yani yorum içn sa?oll

VirusX 14.09.2007 13:42:19
Haaa tamam o zaman ?imdi mant?kl? oldu. ihhi te?ekkürler. :)

njtbcrn 14.09.2007 17:38:36
iki günde bi arkada? olmu?uz  yokyok

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5