|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 mrb ben ![]() ders çal??may? çok sevdi?im için ![]() çok çal??kan ve ba?ar?l?y?m i?te bu yüzden sakarya üniverstesinde okuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ee tabiki yalan söleidm ders çal??t???m felan yokk ![]() i?te bu yüzdenn burda okuyorum ![]() neyse pekte önemi yok:P birazda bahsedelim ![]() çatlak bi a?kum var ![]() eeee çokda zengündür:P [/size]![]() amaaaaa o ?imdi çooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk uzaklardaaa agla
![]() ![]() kocamn abi oldu askere ald?larr:( ![]() bideee wazgeçemedi?im FB tutkum var tabii [/b]hani kalbimin bi yar?s? wolkansa bi yar?s? FB ![]() ![]() hep sevdi?im ?eylrden bahsetmek olmaz birazda nefter ett?im ?eylerden bahsediim 1 güsel k?zlar ![]() 2temizikkk ![]() san?r?m ?imdilk bukadar yeter bu sayfay?? güsel bi resimle kapatal?m sonra eklriz yine bi?eyler:) ![]() ![]() |
||
|
||
bi fener bi volkan zaten hani biz ![]() bu arada o kalbinin yar?s? fener yar?s? volki olarak yapt??n resim de pek bi ?irin olmu? eline koluna sa?l?k
|
||
|
||
eheheh Zeynep süper olmu? sayfa volkinin resimler çok komik Bu arada sondaki manzara resminde 2 adam bal?k tutuyo kim onlar Tan?d?k m?
|
||
|
||
eheheh Zeynep süper olmu? sayfa volkinin resimler çok komik Bu arada sondaki manzara resminde 2 adam bal?k tutuyo kim onlar Tan?d?k m? ![]() a?kumun resimleri komik diill Tarzzzz.. tamm m?? oyyy o a?kuma kurban olurum ben beeee
|
||
|
||
wayyy zepnepp süper olmu? baya ba?ar?l? özelliklede sakarya olay? beni kopard? :D
|
||
|
||
bi fener bi volkan zaten hani biz ![]() bu arada o kalbinin yar?s? fener yar?s? volki olarak yapt??n resim de pek bi ?irin olmu? eline koluna sa?l?k ![]() yapt??nz yorula riçn t?k edrim:) yaa necoo a?kolsun yaww o kalbin etra?ndak k?rm?z?l? yerlerde sende vars?n öle deme kalbimi k?r?n bak ?imdi yar?s? fb yar?s? wolkan olan resim güseldir tabii o kalbi yapanda güselde ondann
|
||
|
||
waaay zeynüp çok ç?lg?ns?n yaa temizlikten nefret etmk bi k?za yak???rm? ![]() walla çok yak???oo be tuchemm görmee:D:D söylene sölene yap?om i?lerii çok zevklii oluyoo ben evlniyimmm wolki temizlicek evlerii
|
||
|
||
benim ortak ne dü?ünüyo acaba bu konuda ![]() ehemmmm ?eyyy tabikiii yapr?m diooo nedicekk:D:D kafas?n?n k?rar?m yoksaaa ayyy k?yamma kii k?z tamm k?rmam çok öperim ben onuuu olmazsa temizlikçi tutar?zz:D
|
||
|
||
ayjj odakiii benim eni?temmmm ösledmmm çok çokk pek bi güsel olmu? kuzenim ama hayat?ndaki en önemli unsuru unutmu?lsun yar?m olm? bu yarmmm kimkii ooo acaabaaaa
|
||
|
||
ayjj odakiii benim eni?temmmm ösledmmm çok çokk pek bi güsel olmu? kuzenim ama hayat?ndaki en önemli unsuru unutmu?lsun yar?m olm? bu yarmmm kimkii ooo acaabaaaa ![]() alla alla eksik olan bi?ey varm?ki fener... tamam wolkan...tamm kusi bakt?m eksik yokk
|
||
|
||
ayjj odakiii benim eni?temmmm ösledmmm çok çokk pek bi güsel olmu? kuzenim ama hayat?ndaki en önemli unsuru unutmu?lsun yar?m olm? bu yarmmm kimkii ooo acaabaaaa ![]() alla alla eksik olan bi?ey varm?ki fener... tamam wolkan...tamm kusi bakt?m eksik yokk ![]() |
||
|
||
| sayfa güzel olmu? kendini iyi anlatm??s?n. Ya felsefe yapmak gibi olmas?nda akl?ma bir ?ey tak?ld?. Güzel k?zlardan nefret ederim demi?sin ama yapt???n yorumlarda "o resmi yapan da güzel" demi?sin. Ee sen kendinden nefret mi ediyorsun? dü?ünn | ||
|
||
sayfa güzel olmu? kendini iyi anlatm??s?n. Ya felsefe yapmak gibi olmas?nda akl?ma bir ?ey tak?ld?. Güzel k?zlardan nefret ederim demi?sin ama yapt???n yorumlarda "o resmi yapan da güzel" demi?sin. Ee sen kendinden nefret mi ediyorsun? dü?ünn hay??rrrrrrrr ben kendimi çok seviorummm ama o resmi yapn bi k?z dill bende program olamd? içn o ?ekli yapamam??t?m arkd?tan rica ettim o yapt? öle yani yorum içn sa?oll
|
||
|
||
Haaa tamam o zaman ?imdi mant?kl? oldu. te?ekkürler.
|
||
|
||
| iki günde bi arkada? olmu?uz |
||