|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Demir Demirkan ~ Demir Demirkan [2000]
![]() Demir Demirkan - 01 - Gocmen Demir Demirkan - 02 - Gumus Demir Demirkan - 03 - Belki Demir Demirkan - 04 - Daglar Dayanmaz Demir Demirkan - 05 - Sen Baskasin Demir Demirkan - 06 - Dunyanin Yollari Demir Demirkan - 07 - Sahte Cennet Demir Demirkan - 08 - Olmek Yasarken Demir Demirkan - 09 - Yarina Kadar Demir Demirkan - 10 - Karsiliksiz Ask Ucgeni Demir Demirkan ~ Dünya Benim [2002] ![]() Demir Demirkan - 01 - Istemek Yetmedi Demir Demirkan - 02 - Ruya Demir Demirkan - 03 - Ayip Demir Demirkan - 04 - Ask Var Ya Demir Demirkan - 05 - Doya Doya Demir Demirkan - 06 - Resim Demir Demirkan - 07 - Dunya Benim Demir Demirkan - 08 - Dedim Ama Demir Demirkan - 09 - Cevapsiz Demir Demirkan - 10 - Cirilciplak Demir Demirkan - 2004 Istanbul [2004] ![]() Demir Demirkan - 01 - Senden Sonra Demir Demirkan - 02 - Kahpe Demir Demirkan - 03 - What`s Done Is Done Demir Demirkan - 04 - Gitti Gider Demir Demirkan - 05 - Kole Kral Demir Demirkan - 06 - Tomorrow Is Another Day Demir Demirkan - 07 - Yalanlar Demir Demirkan - 08 - Hayat Sensiz Olmuyor Demir Demirkan - 09 - Berlin Demir Demirkan - 10 - Yavas Yavas Demir Demirkan - 11 - Zaferlerim Demir Demirkan - 12 - Sololar Demir Demirkan ~ Gelibolu Soundtrack [2005] Gelibolu - 01 - Intro 1 Gelibolu - 02 - Intro 2 Gelibolu - 03 - 18 Mart Gelibolu - 04 - Last Letters Gelibolu - 05 - Landing Gelibolu - 07 - Order To Die Gelibolu - 08 - Joes Gone Gelibolu - 09 - Nightmare Gelibolu - 10 - Disease Gelibolu - 11 - 19 Mayis Gelibolu - 12 - War Is Hellish Gelibolu - 13 - Ghost Of Gallipoli Gelibolu - 14 - Photos & Letters Gelibolu - 15 - Lone Pine Gelibolu - 16 - Goodbye Cobber Gelibolu - 17 - After The War Gelibolu - 18 - Farewel Gelibolu - 19 - Credits Gelibolu - 20 - Eternity Demir Demirkan ~ Hayat Nedir(Single) [2006] ![]() Demir Demirkan - Rüzgar (Single) [2006] ![]() Demir Demirkan - Ateş Yağmurunda Çırıl Çıplak ![]() Şarkı Listesi: 01. 2.Evren 02. En Derinde 03. Rüyac? 04. Sen Varsan 05. Sukunet 06. Nafile 07. Neden Ben 08. Toskano 09. Metanoia 10. Ben ve O 11. Erkekler Klübü 12. Eureka 13. 80 Derece Demir Demirkan-Yolun Yarısı(2008) Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Demir Demirkan - Gerçek [2009] Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Şifreler:jg |
||
|
||
| te?ekkürler saolun | ||
|
||
te?ekkürler saolun
|
||
|
||
| eyw. karde? süper olmu? | ||
|
||
| Bilmedi?im ne çok albümü varm??... | ||
|
||
| Thanks a lot for sharing.. | ||
|
||
güzel cal?yor
|
||
|
||
| Saol emeğine sağlık. Edit: 10-) Kesinlikle mesajınızı büyük harfle yazmayınız. Büyük harfle yazılmış kelime kullanmayınız. Bkz. Jeogen kuralları. |
||
|
||
| Te?ekkürler güzel payla??m.. | ||
|
||
| te?ekkürler eline sa?l?k.. |
||
|
||
eline sagl?k hocamm
|
||
|
||
| Payla??m için sa?ol.. | ||
|
||
| te?ekkürler saolun |
||
|
||
| Ben ölmeden önce sark?s? süper digerleride güzel tavsiye ederim... tskler... | ||
|
||
| nezamandr aryodm.çok sağol. çok teşekkürler umarım link çalışıyordur flood yasak!... |
||