Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Tek Tek Pop Parça İndir

Konu: Vokaliz - Hababm Sınıfı (Sadece Ağızlarıyla yapıyolar müziği :D)

Sayfa: [ 1 ] 2

BahtsizWampir 26.08.2007 14:04:12

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
?ark? zaten çok e?lenceli, yapanlar da müzik aleti kullanmam??lar hiçç....süper olmu?   :D

Şifre : jg

Jeogen 26.08.2007 14:14:02
Eline sa?l?k indirelim bakal?m :) ?ndirme buttonuda iyi olmu?  ihhi

BahtsizWampir 26.08.2007 14:16:32
rica ederim...wala kim yapt?ysa bu sitenin temas? da güzel....logo falan müthi? ben çok be?endim ;)
bu arada san?r?m biraz önce ?ifresizdi :D düzelttim....

Jeogen 26.08.2007 14:48:42
Logo bana ait temadaki renklerde di?er admin "Mor" ve benim ortak renklerimiz :)  be?endi?ine sevindim :)

njtbcrn 26.08.2007 14:54:58
Süper bu çocuklar ya :)

forumcu 27.08.2007 18:22:38
eyvallah bilgiler için

dişi wampire 28.08.2007 19:39:19
a?k?m walla süper ?ark? ne diyim.... ben sanki bu ?ark?y? bikaç çal??manda da duydum   :);)  neyse eline sa?l?k indirelim de dinleyelim.... videosuz da dinlemek pek keyifli olmayacak ya neyse :D :D

thecursedcrow 29.08.2007 19:13:39
ya bu müzik aleti kullanmadan sadece a??zla müzik yapma olay?n?n bi ismi vard? ama söyleyemiorum dilin ucunda ama bi türlü söyleyemedim ç?ld?r?cam hehehehe

?imdi dinledim adamlar harika yapm??lar heleki o biti? bölümüne hasta oldum. Müthi???? :D

Jeogen 29.08.2007 19:20:44
ya bu müzik aleti kullanmadan sadece a??zla müzik yapma olay?n?n bi ismi vard? ama söyleyemiorum dilin ucunda ama bi türlü söyleyemedim ç?ld?r?cam hehehehe

?imdi dinledim adamlar harika yapm??lar heleki o biti? bölümüne hasta oldum. Müthi???? :D
Akapella deniyor ;)

thecursedcrow 29.08.2007 19:24:50
akapella sadece akustik gitarla yap?lan z?mb?rt? de?ilmiydi yoksa benmi yanl?? hat?rl?orum  dü?ünn

Jeogen 29.08.2007 19:27:23
Yok akapellada enstrüman olarak insan sesi kullan?l?r.Hatta bunu kilisede çok yaparlar  :)

BahtsizWampir 29.08.2007 22:07:58
Hay?r acapellada insan sesleri ya da sadece do?a sesleri kullan?l?r...bunun da örne?i çok azd?r zaten(do?a sesleriyle yap?lanlar?n)...
son zmanlarda vokalizden daha çok rap müzikte kullan?l?yor....
örne?in ceza acapella vs gibi arama sözcükleriyle bunlar gibi birçok örne?e bakabilirsin...

dişi wampire 29.08.2007 22:15:02
akapella da ne olursa olsun üstünde u?ra??lan bi sanat arkada??m z?mb?rt? falan ay?p oluyo....  dry  walla ben sözsüz müziklere bay?l?r?m.. buna da bay?ld?m....  ;) ....

Jeogen 30.08.2007 18:41:21
Hay?r acapellada insan sesleri ya da sadece do?a sesleri kullan?l?r...bunun da örne?i çok azd?r zaten(do?a sesleriyle yap?lanlar?n)...
son zmanlarda vokalizden daha çok rap müzikte kullan?l?yor....
örne?in ceza acapella vs gibi arama sözcükleriyle bunlar gibi birçok örne?e bakabilirsin...

Kendimden ?üphe edip arama yapt?m ama akapella insan sesinin enstrüman olarak kullan?lmas? ile yap?l?yormu? do?ru biliyormu?um :)

Akapella
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Git ve: kullan, ara

Akapella, müzik terminolojisinde a capella olarak geçen çok sesli bir müzik türü. Enstrüman olarak insan sesi kullan?l?r. Kelime anlam? olarak italyanca "kilise tarz?" demektir ve rönesans tarz? ile barok konçertosunu birbirinden ay?rmak için geli?tirilmi?tir.

19. yüzy?lda rönesans tarz? kilise müziklerinde genellikle enstrümanlar kullan?l?rd?, bu tarz ise ayn? tip müziklerin herhangi bir enstrüman kullan?lmadan seslendirilmesidir. Daha çok kilise korolar?nda duyulmakla birlikte Rock,Jazz,Pop gibi müzik türlerinin tümünde akapellaya rastlanabilir.

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

BahtsizWampir 31.08.2007 23:21:00
benim dedi?imde o zaten...do?a seslerinden kas?m yans?ma denilen sesler...getirip acapella diye ku? öttürmüyolar can?m :D
dedi?in gibi de ilk olarak kilisede ba?lanm??...;)

Sayfa: [ 1 ] 2