|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ''uniye dion dimi? '' demi? arkd??
size nlr geldi bakalmm |
||
|
||
de?erli üyeniz indirimli arama listenizdeki numaralarla 27.09.2007 tarihine kadar 5 dkk's? 1 kontüre konu?abilirsiniz! zaten ba?ka yerden msj gelseydi ?a?ard?m
|
||
|
||
| Kaanın askerden izne gelmesi şerefine saat 15.00 te Mecidiyeköy simit dünyasında buluşuyoruz Evren.. 15 dk sonra.. Buluşma iptal oldu
|
||
|
||
ya niye açm?yosun ?u teelfonu:@ k?sm?? banaaa=(=(?ey birazzz fazla aram?? galibaaa
|
||
|
||
| "sen de:-) " | ||
|
||
cumartesi gidiyoruz bak?rköye dimi kankam? aynen böyle 3 soru i?aretinidee koym? ?
|
||
|
||
| canm biz annem ablam faln etibanka gidiors canin s?k?lrsa faln gel bak otururuz | ||
|
||
'kuzen nerdesin ya gel art?k çok ösledim seniii '...?eklinde bi sitem mesaj?
|
||
|
||
| Moruk gidioz dimi... | ||
|
||
"
|
||
|
||
sen gesss geeess gesss.benide alma yan?na sonra yoruuuullll sonraaaa ?arj?nn bitsinnnn sonraa heemencik uuyuu zaten.h?h pis git uyu... buda k?sm?![]() heke?ler bana k?s?oo
|
||
|
||
| nabiyon kuzuu gelmedin yine nerdesin bakem?(yalnz soru i?areti ters) | ||
|
||
| ye?im yalan söyleminin bi anlam? yok s?la burda ve konu?malar? okumu? ben bilmiyodum telefonu kapat?ktan sonra ö?rendim.(((lanet olsun salakkk yaaa |
||
|
||
| 19-09-07 _00:36 ii geceLer cnm obdm.. |
||
|
||
| Nse dertle?ince görrsün:( | ||