|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ne dersinss
tabi baz? arkaa?lar birbirini tan?m?o ama tan?o sayal?m biz onlar?... |
||
|
||
| yeter art?k yinemi sen derim |
||
|
||
Yolumu de?i?tiririm... E?er illa kar??la?mam gerekiyorsa benim acil bi i?im var diyerekten olay yerini terk ederim...
|
||
|
||
Yolumu de?i?tiririm... E?er illa kar??la?mam gerekiyorsa benim acil bi i?im var diyerekten olay yerini terk ederim... ![]() görmezden gelriim h?h ![]() abi dedik y?lan ç?kt? beaa ![]() ?aka ?akk derimkiii oooo abiiiiiiiii hadi bana çikolata al |
||
|
||
Yolumu de?i?tiririm... E?er illa kar??la?mam gerekiyorsa benim acil bi i?im var diyerekten olay yerini terk ederim... ![]() görmezden gelriim h?h ![]() abi dedik y?lan ç?kt? beaa ![]() ?aka ?akk derimkiii oooo abiiiiiiiii hadi bana çikolata al "bayan dikkat edinde rüzgardan ucmay?n" derim
|
||
|
||
bendee ooooo y?lmazz sen buralara gelrmiydin derimmm gel bi çay içelim ama prlar senden derdim |
||
|
||
Yinemi sen... Şimdide dayım hastalanmış acil hastaneye gitmem gerek sen kaçarım...
|
||
|
||
Yinemi sen... ?imdide day?m hastalanm?? acil hastaneye gitmem gerek sen kaçar?m... ayy yavrum nas?l korkmu?sa 1.50lilk hatundan nas?ldaa arkas?na bakmdan kaç?oo derim days?? hastaym?? yalan?n? yesinler derimmm ![]()
|
||
|
||
Senden korkmayla bunun ne alakas? var... Yolda kar??la?sak ak?ama kadar kitlersin sen orda ?imdi... en sonunda bi?ey bulup kaçmak gerek
|
||
|
||
Senden korkmayla bunun ne alakas? var... sus sus yalanç?? ne i?m olur bee senle ne kitlicem seni Yolda kar??la?sak ak?ama kadar kitlersin sen orda ?imdi... en sonunda bi?ey bulup kaçmak gerek ![]() ?u üstekii yolda görsemmm bu bana biyerden tan?dk gelio ama yan?na gitmiim rahts?z olur ?imdi faln derim h?h k?y?dan geçerimm niyetim kimseyi kitlemk dil h?h
|
||
|
||
görmemezlikden gelirim pek görücegimi de sanm?orum zaten
|
||
|
||
h?mms kendisini pek tan?m?yorum lakin abiyle dana aras?nda bi?i görürsem hyprt oldu?unu anlar?m san?r?m ama benim tan?yabilme fasl?mdan sora onun beni z?kk?mlanm?? bi genç olarak de?ifre edebilmesini beklemek bo?a olabilir o yüzden yan?nda kar?nca kadar kalabilece?im ihtimalini degözönünde bulundurarak pardon abi der kaçard?m herhal
|
||
|
||
hımms kendisini pek tanımıyorum lakin abiyle dana arasında bişi görürsem hyprt olduğunu anlarım sanırım Googleda hyprt diye aratınca çıkıyomuş ![]() Zıkkımı yolda görsem naber 386. üyemiz nasıl gidiyor diye bir hatır sorarım sorada vaatlerde bulunurum Jeogene köprü yapıcaz, Havuz yapıcaz diye |
||
|
||
h?mms kendisini pek tan?m?yorum lakin abiyle dana aras?nda bi?i görürsem hyprt oldu?unu anlar?m san?r?m Googleda hyprt diye arat?nca ç?k?yomu? ![]() Z?kk?m? yolda görsem naber 386. üyemiz nas?l gidiyor diye bir hat?r sorar?m sorada vaatlerde bulunurum Jeogene köprü yap?caz, Havuz yap?caz diye aaaa baca?? benim boyumda kolu benim a??rl??mdaa ki adminn geliooo derimm sonra zaten onu görsem tucede ordad?r yukardakini b?rak?r tuceyle dedikoduya dalar?m |
||
|
||
bnde ayn?s?n? yaparm. zeynübü görsem direk dedikodu ayyy ayyy kimleri görüyorummm bu nas?l bi han?mefndii bak bak orda bi doktormu varm?? derimm
|
||