|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 shakespeare olsayd?m "olmak yada olamamak" de?ilde seni sevmek yada sevmemek derdim -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------seni sevemk yada sevmemek ac? verici gerçekleri bilmek de?i?tirmez asl?nda gerçekleri hayas?zca beni sevmeni dilemek bile bile beni sevmeyece?ini sensiz ya?ant?mda seni beklemek i?te mesel bu sensiz ya?ant?mda seni beklemek bir gün beni sevmeni,olur demeni hayas?zca ümit etmek seni sevmek yada sevmemek i?te bütün mesele nu sevdi?inin de?il;seni sevenin pe?inde ko?mal?s?n -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() Türkiye dünya sava?lar? esnas?nda Irak ve civar? cephelerde 6000 asker kaybetmi?tir TÜRK?YE TERÖR ?LE MÜCADELEDE 60,000 K? KAYBETM??T?R...~tekrar dü?ünün~ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- anti-RapidShare
RapidShare nin sundu?u hizmet kalitesi yüksek ba?ka bir up-load sitesi kullan?lmas? taraftar?y?m |
||
|
||
| bence rapıdın getırdıgı kısıtlamalar tek secenek kendısının oldugunu kanıtlıyor ve herkesı premıum almaya mahkum bırakıyor ....ama mırror lınkte cogaldı artık sorun olmaya bılır.... | ||
|
||
buda biraz denüşük olmuş gibi
|
||