|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Kenan Do?ulu - Bugünüm Sensiz Geçti..
|
||
|
||
| pyl?m için t?krlr | ||
|
||
| eme?ine sa?l?k |
||
|
||
| bugünüm sensiz geçti gözlerimi hiç açmad?m yoklu?un beni yenemedi sensizlikten kaçmad?m b?rak?p gitmeyecelktin beni dönüp gülmeyecektin bana ?unu bil ki sevgilim o güzel kafan? kopar?rken etrafa hiç kan saçmad?m... bi de böyle bi?i vard? akl?ma geldi payla?ay?m dedim ![]() ?ark? için ayr?yetten te?ekkürler |
||
|
||
| |
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
| eywallah kardes:) | ||
|
||
| eywallah saol kardes | ||
|
||
| Eyv kardes guzelmis!... | ||
|
||
| payla??m için te?ekkürler.. | ||
|
||
| böyle bi ?ark?s? da m? varm??.. | ||
|
||
| dostum sarkıyı indirdim ama sifre istior rar dosyası sifresini yazarsan sevinirim emeğine sağlık tsk ederim sarkı icin | ||
|
||
dostum sarkıyı indirdim ama sifre istior rar dosyası sifresini yazarsan sevinirim emeğine sağlık tsk ederim sarkı icin şifre jg olabilir bir denemenizi tavsiye ederim
|
||
|
||
Saoldaa şifreyi kabul etmedi acaba yanlış mı giriyorm yardım lütfenn
|
||