|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Yahu gördümde baya foto?raf merakl?s? var bu forumda.E bu hünerleri sergileyen cihazlar?n da hakk?n? vermeli.Bu ba?l?kta makinalar?m?z? sergileyelim.?lk olarak ben ba?layay?m. ![]() Makinam?n ad? Zenit-E.Yakla??k 20 y?ll?k bir makina olsa gerek.Çünkü Sovyetler Birli?i zaman?nda ü?retilmi?.
|
||
|
||
Yok benimkisi amcadan kalma. Sen beni Nejat'la kar??t?rd?n herhalde.Bu benim ilk konum. |
||
|
||
| Yok art?k. |
||
|
||
?öyle diyim ben sa?a makine tam tam?na 25-30 y?ll?k..Baba yadigar? kendisi..O birr Porst CX6 ![]() ![]()
|
||
|
||
Uzaktan çekim aparat? ne evren yahu gerçi bende dü?meye bas?yosun 10 saniyede kendi çekiyo. ne de olsa yeni 10 15 senelik |
||
|
||
Yaw böle ayag?n?n üzerine koyuyosun ya makineyi çekim yaparken uzerindeki tu?a bas?pta makineyi sarsma diye adamlar aparat yapm?? :l kablo gibi tak?yosun uzaktan kablolu bi tu? bas?nca çekiyo sarsmadan net fotolar
|
||
|
||
| Adamlar yap?yo abi |
||
|
||
25-30 y?ll?k makinay? tek parça halinde saklam??s?n?z.Büyük ba?ar?.Benim fla? kaybolmu?.Yeni almay? dü?ünüyorum.
|
||
|
||
Zenit 12XP + Flash
|
||
|
||
25-30 y?ll?k makinay? tek parça halinde saklam??s?n?z.Büyük ba?ar?.Benim fla? kaybolmu?.Yeni almay? dü?ünüyorum. Benimde fla? ar?zal? babam sökmü? bidaha toplamam?? ![]()
|
||
|
||
| benim fla?da sa?lam |
||
|
||
25-30 y?ll?k makinay? tek parça halinde saklam??s?n?z.Büyük ba?ar?.Benim fla? kaybolmu?.Yeni almay? dü?ünüyorum. Benimde fla? ar?zal? babam sökmü? bidaha toplamam?? ![]() ![]() Ne diye tek parça b?rakmazlar anlamad?m ki? ![]() hyprt memnun musun Zenit'ten? |
||
|
||
| pek deilim asl?nda odaklamay? nekadar ii yaparsam yapiim net görüntü yakalamakda zorlan?orum | ||
|
||
| Gençlik yeni makine aldırdım nikah çekimleri için Sony - DSC-W120 |
||
|
||
| hayırlı olsun jeogenn.. nikah ne zaman... davetiyeleri mail olarakmı atıcaksın ![]() |
||