|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() Program? kullanabilmeniz icin sisteminizde powerpaint kurulu olmas? gerekiyor... rar ?ifresi : jg Program? full olarak kullanmak icin program? kurduktan sonra rar'daki powerpoint to video.exe yi program? kurdugunuz dizine atman?z ve rar'daki reg dosyas?n? cift t?klayarak kay?t defterine eklemeniz yeterlidir... |
||
|
||
nekadar te?ekkür etsem azd?r dün gece göbegim çatlad? çok saol +jg
|
||
|
||
arz talep gibi gördüm biraz konuyu ama yapan?n elinin öpülesi bi programd?r |
||
|
||
öle öle ama bi çeviremedim kitlenip kal?o
|
||
|
||
dükkana gidince bi indirip deniyim
|
||
|
||
haber bekliorum
|
||
|
||
yapt?m ben sen nerde tak?ld?n ki :l
|
||
|
||
?imdi ppt yi aç?o slayt ba?l?o arkada ses falan r ye nas?orum ba?l?o kayda sonra s ye bast?m m? kitlenio
|
||
|
||
| alla alla |
||
|
||
laz?m ya ?imdi çal??m?o meret
|
||
|
||
walla çok i?ime yar?yacak süpersin ! !!
|
||
|
||
| link kirik | ||
|
||
Konu Kilitlenmiştir! Sebepleri şunlar olabilir: Link Kırık (En kısa zamanda yenilenecektir.) Kurallara aykırı içerik Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız yöneticilerle irtibata geçiniz.![]() Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! JeogenYÖNETİM |
||