|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 * Forumda yeni bir konu açmadan önce muhakkak " ara " butonunu kullanınız. * İstek yaparken mutlaka aradıgınız sanatcıyı ve sarkısını yazın veya şarkı ismi ve şarkıcı ismi. * İsteklerinizin cevaplanma süresi çok kısa sürebilir veya uzun bir sürede olabilir. Jeogen ekibi olarak elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz anlayış göstermenizi dileriz. * İsteğiniz cevaplanmamış ise sürekli mesaj yazmayınız bu uyarılmanıza ve devamı halinde banlanmanıza sebep olabilir. Sabırlı olursanız elbet isteğinize cevap verilecektir.. Jeogen YÖNETİM
|
||
|
||
Bana acilen arkad?lar ZARDAN ADAMIN Hepsi Hepsi Hayat Nas?l Olsa? parças?n?n tablar? laz?m hiç bir yerde bulamad?m bana lütfen yard?mc? olurmusunuz...benim için çok önemli!!!!
|
||
|
||
Bana acilen arkad?lar ZARDAN ADAMIN Hepsi Hepsi Hayat Nas?l Olsa? parças?n?n tablar? laz?m hiç bir yerde bulamad?m bana lütfen yard?mc? olurmusunuz...benim için çok önemli!!!! ![]() |
||
|
||
merhaba arkada?lar yeni türkünün ba?ka türlü bir ?ey adl? parças?n?n notalar?n? hiç bir yerde bulamad?m varsa yard?mc? olur musunuz )
|
||
|
||
merhaba arkada?lar yeni türkünün ba?ka türlü bir ?ey adl? parças?n?n notalar?n? hiç bir yerde bulamad?m varsa yard?mc? olur musunuz A?a??daki ekte ) |
||
|
||
çok çok saol valla cok sev?nd?r?k oldum:)
|
||
|
||
Ama bu gitar san?r?m i?ine yaramad?
|
||
|
||
ben placebo'nun I know parças?n?n akorlar?n? istiyorum çok istiyorum bulursan?z çok mutlu olurum
|
||
|
||
ben placebo'nun I know parças?n?n akorlar?n? istiyorum çok istiyorum bulursan?z çok mutlu olurum Bende Gitar pro tab? var ister misin?
|
||
|
||
olur o da olur farketmez ...te?ekkür ederim
|
||
|
||
olur o da olur farketmez Al bakal?m ...te?ekkür ederim ![]() Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
merhaba arkada?lar yeni türkünün çember parças?n?n notalar? varsa yard?mc? olur musunuz çok önemli ve azc?k da acil ?imdiden te?ekkürler:)
|
||
|
||
| Ben akor olarak verebilirim işine yarar mı bilmem.. C G Ya disindasindir çemberin F C Ya da içinde yer alacaksin Dm Am Dm Am Kendin içindeyken kafan disindaysa C G Çaresi yok kardesim F C Her aksam böyle içip, kederlenip Dm Am Mutsuz olacaksin Dm Am C Am Meyhane masalarinda kahrolacaksin C G F C Siirlerle, sarkilarla kendini avutacaksin G Ya disindasindir çemberin F C Am Ya da içinde yer alacaksin |
||
|
||
yok malesef yaram?o ama saol y?ne de
|
||
|
||
| merhabalar, ezginin günlü?ünden babam? anarken ?ark?s?n?n gitar akorlar? varsa çok çok rica ederim.. | ||