|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 - Grubun amacı Fenerbahçe hakkında haber,multimedia vs. paylaşımı yapmaktır. - Grup ile ilgili tüm aktiviteler bu başlık altında olacaktır. - Gruba katılmak için imzanıza Kod: [.url=http://www.jeogen.com/forum/index.php?topic=2717.0][.img]http://img98.imageshack.us/img98/5127/fbfanax1.gif[./img][./url] kodunu eklemeniz ( tagların önündeki noktaları kaldırarak ), gruba ilgi göstermeniz ve üye olmak istediğinizi bana özel mesajla bildirmeniz yeterlidir.- Grup üyeleri bu mesaj altında güncellenecektir. Üyeler :
|
||
|
||
| sar? lacivert rengimiz ?ampiyonluk hedefimiz hiç bir ?eye de?i?meyiz çünkü fenerbahçeliyiz ölünür bu renkere ölünür... ilk payla??m benden MOH?KAN MAR?I 2007
Tarih 6kas?m 2002... sonuç 6-0... Mohikan Mar??, ilk defa o ak?am Fenerbahçe ?ükrü Saraço?lu Stadyumu'nda 55.000 taraftar?m?zla tan??t?. Bu mar?, 100. y?l?m?zda tüm Fenerbahçeli'lere ithaf edilir. 1. Stadyum ver. 2. Jenerik ver. 3. Remix ver. Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! ?ifre: jgfenerbahcegrup |
||
|
||
| Bende üye olmak istiyorum raul amca ?eyyy | ||
|
||
| i?te bu yaaa fenerli olunmaz fenerli do?ulur veeee fenerlinin fenerliden ba?ka dostu yoktur.bende üye olmak istiyorum ?eyyy | ||
|
||
| Ben de ben de...Yoksa sen de mi aktif olmayanlar? alm?yorsun:P | ||
|
||
Bende üye olmak istiyorum raul amca ?eyyy kardesim orda ozel mesajla bildirin yazm?omu neyse gelin bakal?m üye listesi güncellenmi?tir
|
||
|
||
imza kodumuz güncellenmi?tir...yeni halini kullanman?z? tavsiye ederim |
||
|
||
| benimki zaten öledi |
||
|
||
benimki zaten öledi bizede tavsiyede bulunsana o zaman boyle boyle olsun die
|
||
|
||
| |
||
|
||
tmm oyle olsun bakal?m ben yatanzi ey fenerbahce cumhuriyetinin asil üyesi ii geceler
|
||
|
||
ei geceler kurucu üye
|
||
|
||
| Arkanda bag?ran bunca karde?in a??k sana sefa reis ??te Hayat i?te cefa Bu alemde Kral SEFA beni de listeye eklerseniz sevinirim... |
||
|
||
| allah?mmmm beni iyiki fenerbahçeli yaratm??s?nn | ||
|
||
| 6 kas?m 2006 daki gibi tarihe kaz?sayd?k bugünü olmazm?yd? sanki | ||