|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 y?llar?n eskitemedigi, üstüne oyun gelmeyen, art?k efsane olmu?, ?u anki bi çok online oyunun babas? say?lan, ba??ml?l?k yapan, bu oyunda; 63 level barbarian sahibi biri olarak grubumuz hay?rl? olsun diorum. zaman içinde bu ba?l?k alt?nda oyunun tamam?n? exp.(Lord Of Destruction) dahil payla??ca??m? bildirmek isterim. üyeler imzalar?na oynad?klar? versiyona göre; ![]() Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! veya ![]() Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! koymal?d?r.. |
||
|
||
| bende 65 lvl sorcerer 55 lvl assas ve 55 lvl amazon sahibi olarak bu gruba kat?lmak istiiorum |
||
|
||
| :s tebrik ediorum save dosyalarını korumada baya kararlısın galiba ben habire kaybettiğimden sadece bi tane 63 barbar ım var utangaçç | ||
|
||
:s tebrik ediorum save dosyalar?n? korumada baya kararl?s?n galiba ben habire kaybetti?imden sadece bi tane 63 barbar ?m var devaml? yedekliorum dosyalar? ve cifter yedegi var hepsinin lvl'lar?da yaklas?k olarak yazd?m cünkü baya bi süredir oynam?orum Ll:
|
||
|
||
| sen daha tekmik oynuosun galiba ben daha bi pata küte adam?y?m bide 25 lvl necrom var ama o barbar kadar zevk vermio bana | ||
|
||
kendi cap?mda yap?orum bi?eyler karakteri yap?land?rmak icin saatlerimi harcad?g?m oldu
|
||
|
||
| sen set pe?indeim sürekli |
||
|
||
ben pek setleri kovalam?orum simdi hell'e gectim ve ara verdim..15 tatilde devam ederim art?k bu arada bendede sigonun bi kac parcas? var bi ara tak?l?r?z multiplayer
|
||
|
||
grubun ba?ka kat?l?mc?s? olucak m? bakal?m hep beraber çeviririz multiplayeri bende hell deim bu arada ama ilerleyemiorum gerçekten cehennem gibi anca 2 görev yapabildim gerçi bende 1 ayd?r falan oynam?orum ama san?r?m hell için biraz daha lvl yapmam gerekicek |
||
|
||
her karakterden en az 1 tane olsa partyde multiplayerda rahat hallederiz hell'i ama single zor oluor..hatta ben kardesimle multi oynuorum 2 kisi bir sorcerer bir asas ona ragmen cok zor oluor...gerci assas?m cift el silah kullan?or o yüzden defans? biraz zay?f..item aray?s?na giricem yak?nda..
|
||
|
||
| barbar da çift silah frenzy yap?orum bende uniques yada setlerle defans? ve korunmay? kurtarmaya çal???orum |
||
|
||
multiplayer yapt?g?m?zda ayr?nt?l? olarak goruruz art?k karakterleri
|
||
|
||
tamam grup bi otursun ayarlar?z multiyide
|
||
|
||
| bugunlerde oyunu hell'de dahil bitirmek üzere s?f?rdan oyuna basl?oruz bi kac kisi kat?lmak isteyen olrsa bkleriz |
||
|
||
| hocam kaç ki?isiniz hangi karakterler mevcut | ||