|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() Seviyorum bu kahveyi yaaa rakibi yok bence ne gloria jeans ne kahve dünyas? hepsi yalan.. ![]() Grubun amac? herkes favori starbucks içecegini yazs?n ![]() Ayr?ca imzan?za ?unu ekleyebilirsiniz: [*img]http://img137.imageshack.us/img137/7912/starbucksuseram4.gif[*/img] Tabii y?ld?zlar? kald?r?n Evet benim favorim sütlü filtre kahve ve yaz?n kakaolu mocha ![]() |
||
|
||
| Sütlü filtre kahve(her içi?imde a?z?m? yakar?m o ayr?) ve Frappuccino. |
||
|
||
| Frappuccinoyu begenmedim ben |
||
|
||
çikolatal? mocha.. ![]() ![]() ?mmm çok can?m çekti..
|
||
|
||
?ekersiz koyu türk kahvesi ,bide ona benzeyen ama köpüksüz fincanda bi g?d?mc?k getiriyolar expressomudur nedir ahanda o,ama s özürlü oldu?umdan ve ektprotto deyince kimseye derdimi anlatamad???mdan bir türlü içemiyorum z?kk?m? |
||
|
||
?ekersiz koyu türk kahvesi ,bide ona benzeyen ama köpüksüz fincanda bi g?d?mc?k getiriyolar expressomudur nedir ahanda o,ama s özürlü oldu?umdan ve ektprotto deyince kimseye derdimi anlatamad???mdan bir türlü içemiyorum z?kk?m? Expresso çok ac? yahuu direk insan? uyand?rmak için yap?lm?? misto ya ?srarla sütlü filtre kahve diyorum buras? Türkiye ak?ll? olsunlar |
||
|
||
| Yok expresso :l Americano içti?imi hat?rlam?om :l | ||
|
||
| kesin begenmemi?tim |
||
|
||
Forza Filtre Kahve! (bkz:bir köpe?im bile yok anl?yor musun?)
|
||
|
||
Forza Filtre Kahve! Britney sip?rsss havas? var bu eylemde (bkz:bir köpe?im bile yok anl?yor musun?) |
||
|
||
Forza Filtre Kahve! Britney sip?rsss havas? var bu eylemde (bkz:bir köpe?im bile yok anl?yor musun?)Fark?nday?m. dü?ünn |
||
|
||
starbucks ve rakiplerinden olan kahve dünyas?n?n ba??ml?lard?ndan biri olarak starbucks'? destekliyorus. bana bir çikolatal? mocha lütfen
|
||
|
||
bi kahveye o kadar para veremem giderim evde türk kavesi yaparım haha
|
||
|
||
geçen yaz starbuksda çalışıyodum ne günlerdi beee 42 gün dayandım:D dışardan göründüğü gibi deil şartları çok ağırdı... benim orda en sevdiğim içecek white choclate cream frappucino üzerine caramel sos tavsiye ederim
|
||
|
||
| dışardan nası görünüo ki |
||