|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Bu gurbun amac? tamamen bu foruma ba?l? ki?ileri burada toplamakt?r Jeogenden ç?kamayan ve kendini buraya ait hissedenlerin grubu Gruba üye al?mlar? yöneticiler taraf?ndan olacakt?r.Forumda aktif olmayan ki?iler bu gruba al?nmayacaklard?r.Üye olmak isteyenler Adminlere, yönetici ve editörlere özel mesaj atarsa seviniriz.. ?mzaya y?ld?zlar? kald?r?p ?u kodu ekleyin: [*img]http://img526.imageshack.us/img526/6879/jeogenuserbarcopyrh0.gif[*/img]
|
||
|
||
Hie Jeogen beni seç beni seç.
|
||
|
||
| Gruba alma ,sözlü?e alma bu insanlar nas?l aktif olacak Jeogenn?? | ||
|
||
Gruba alma ,sözlü?e alma bu insanlar nas?l aktif olacak Jeogenn?? Gruba alm?cam demedimki niye k?z?yon hemen h?yp?rt?n ablas? Al?cakt?m gruba girmek istiyorum desen Yazd?m senide imzana ekleyebilirsin
|
||
|
||
ben k?zar?m sözlü?e almad?n zaten
|
||
|
||
| :l ?mzaya eklicenmi grubu :l | ||
|
||
aa çok güzel bi?yy..bende jeogenden ç?kamad???ma göre bende buraya üye olabilirim mi ki ne
|
||
|
||
?mzana kodu ekle bende seni listeye ekliyim
|
||
|
||
ben de jeogenciyim ben de
|
||