Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Duvar Kağıtları & Profesyonel Fotoğraflar

Konu: amatör çekimlerim

Sayfa: [ 1 ] 2

NeFii 25.11.2007 15:08:16

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

bulan?k bir foto?raf arabada hareket halindeyken ancak böle oluyor=D(her an? kaç?rmamk laz?m foto?raf çekmek için)

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

s?rf dalga amaçl? çekilen foto?raf y?k?k dökük bir ev. içeriye girdi?imizde de kendisini coon diye tabir eden türkish kovyboy vedat ve arkada?lar? kovboylara yak???r ?ekilde tekel rak?lar?n? içiyorlard?=D

istanbuldan görüntü

yak?ndan bir resim

gün bat?m?

bo?azzz

öreenn(harika bir yer)

de?i?ik bir gün bat?m?

can s?k?nt?s?ndan yap?cak bir ?ey bulamayan k?zlarr göllgeyi farkeder ve böle bir foto?raf çeker zhauhsuahsuah bobbb

ya?murdan sonra gökku?a??

negatif hali

güne? bulutlar?n arasnda saklanm??..

bitttii(:

metaL 25.11.2007 15:14:25
senm? cekt?n bunlar? ?_?_?

NeFii 25.11.2007 15:15:42
evet hepsi bana ait

metaL 25.11.2007 15:20:43
can s?k?nt?s?ndan yap?cak bir ?ey bulamayan k?zlarr göllgeyi farkeder ve böle bir foto?raf çeker:bole yaz?nca k?slar falan ded?m heralde neyse güzelm?? saol , profesyonel deg?l ama d?m? mak?na...

NeFii 25.11.2007 15:25:46
foto?raf? çeken ki?i benim ordakilerden biriside benimm
evet profesyonel de?il amatör.

Jeogen 25.11.2007 15:27:48
Güzelimi??  ihhi Saol payla?t?g?n için devam?n? merak ediyorum..  ihhi

metaL 25.11.2007 15:30:44
profesyonel'ce cekmed?g?n? anlad?m amatörce yane cek?yosun ama mak?nan? sordum profesyonelm?  d?e yoksa d?j?tal foto mak?nam? neyse ben cvb? ald?m :D

ies 25.11.2007 15:33:54
güzel fotolar....
ozellikle ilk fotoyu cok begendim...

Jeogen 25.11.2007 15:34:32
profesyonel'ce cekmed?g?n? anlad?m amatörce yane cek?yosun ama mak?nan? sordum profesyonelm?  d?e yoksa d?j?tal foto mak?nam? neyse ben cvb? ald?m :D
Makine ya telefon yada 5MP civar? bir digital.Makinenin profesyonel olmad??? gayet belli sen niye bukadar tak?ld?n anlamad?m?

NeFii 25.11.2007 15:37:57
ilk önce te?kkr ederim yorumlar içinn

evet niye bu kadar tak?ld?nki nese yinede cevap veriyimm  samsung L700 bu kdar? yeterli olucakd?r umar?m

metaL 25.11.2007 19:36:06
ilk önce teşkkr ederim yorumlar içinn

evet niye bu kadar takıldınki nese yinede cevap veriyimm  samsung L700 bu kdarı yeterli olucakdır umarım

ben sana makınanın markasını sormadımkı sadece  profesyonelmı dı sordum neyse yaw güzel işte resimler saol tekrardan :D

profesyonel'ce cekmedıgını anladım amatörce yane cekıyosun ama makınanı sordum profesyonelmı  dıe yoksa dıjıtal foto makınamı neyse ben cvbı aldım :D
Makine ya telefon yada 5MP civarı bir digital.Makinenin profesyonel olmadığı gayet belli sen niye bukadar takıldın anlamadım?

takılmak degılkı bu merak sadece  Lips Sealed :R

Jeogen 25.11.2007 19:57:42
Flood yasak. Flood ne dersen e?er;

metaL 25.11.2007 19:59:38
ben bu foruma ne yazarsam yazakm? d?yeceks?n sen  offfff

Jeogen 25.11.2007 20:18:40
ben bu foruma ne yazarsam yazakmı dıyeceksın sen  offfff
Kurallara uyman gerekiyor yazdıklarına yasak gibi birşey demedim.. Ayrıca o avatarı 5 dakika içerisinde değiştirmezsen forumdan uzaklaştırılırsın..

NeFii 25.11.2007 20:19:11
ben sana mak?nan?n markas?n? sormad?mk? sadece  profesyonelm? d? sordum neyse yaw güzel i?te resimler saol tekrardan :D

foto?raf? çeken ki?i benim ordakilerden biriside benimm
evet profesyonel de?il amatör.

ben onun cevab?n? vermi?tim zaten .sen görmemi?sin.e?er ?öle bir ?ey olsayd? makinen analogmu yoksa dijital m? diye sorsayd?n bu kadarda uzam?cakktt?... sonunda resimlerime yorum yapt???n için te?kkür ederim..

Sayfa: [ 1 ] 2