|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 İsmin@jeogen.com şeklinde Msn destekli (Windows Messenger'da oturum açabileceğiniz.) Windows Live mailin olsun ister misin? Mail adreslerimiz stoklarla sınırlıdır arkadaşlar Gereksiz saçma ve sahte alınan mailler silinecektir.. |
||
|
||
güzelmis kapt?m bi tane |
||
|
||
| biz bunu yapmak için millete boncuk att?k o kadar ?imdi piyasa olmu? görmeyeli bayaaa de?i?mi? |
||
|
||
| 24 kişi almış şu ana kadar mailimizi gayet iyi |
||
|
||
Ben de aldım kullanıyorum çok güzel bir şey teşekkürler
|
||
|
||
ben de aldım ![]() |
||
|
||
| bende aldımm |
||
|
||
| Ben de aldım,tam da ihtiyacım vardı^^ | ||
|
||
bişey sorcam ya ^^ bu işeret nedir? ne anlama gelir? ![]() alakasız oldu burda ama hep merak etmişimdir denk gelmişken soriyim dedim ![]() |
||
|
||
| bazılarımız xD yapar ya ^^ buda onun bi deişiği bir nevi gülme işareti diyebiliriz ben böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin |
||
|
||
bazılarımız xD yapar ya ^^ buda onun bi deişiği bir nevi gülme işareti diyebiliriz ben böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin Gülümserken gözleri kıstığımız anı ifade ediyor :P ^^ |
||