|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! CANDAN TEZEL 12 ?ubat 1979 Kdz. Ere?li do?umlu... 14 ya??nda flüt çalarak müzi?e ba?lad?. Nefesi yetmedi?i için 15 ya??nda gitar çalmaya ba?lad?. O y?llarda Kdz. Ere?li TED Koleji orkestras?nda çald?. Üniversite y?llar?nda ise vokal yapmaya ba?lad? ve bir bar grubu ile ?stanbul gecelerinde boy gösterdi. ?u anda YTÜ Elektrik mühendisli?inde okumakta. Üniversitede müzik kulübü ba?kanl? ve kulüpler birli?i ba?kanl? yapt?. 7 ay kadar Kemanc? halkla ili?kilerde çal??t?. 2001 senesinde Mehmet'le tan???p ilk demo projelerini kaydettiler ancak yay?nlamama karar? ald?lar. 2002 senesinde ise Ozan'la tan??t?. Bar grubu ile besteler beraber yürümedi?i için bar grubu fikrinden uzakla?t? ve bestelere a??rl?k vermeye ba?lad?. Halen yeni bestelerle u?ra?makta. Bir de vokal yapmakta... Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! OZAN YILMAZ 7 Temmuz 1979 ?skenderun do?umlu. Çocuklu?u babas?n?n görev yerlerinin s?k s?k de?i?mesi sonucu bir çok ?ehirde geçti. Ortaokul ve liseyi Sakarya Anadolu Lisesi'nde tamamlay?p, Gazi Üniversitesi Fen Bilgisi Ö?retmenli?i bölümüne girdi. Bu bölüme bir sene devam ettikten sonra ve okuldan ayr?larak ?stanbul'a geldi ve ?stanbul Üniversitesi Fizik Bölümüne ba?lad?. Ayn? senelerde ?stanbul'da birçok bar grubuyla sahne ald? ve Stüdyo Ekol'de (Kad?köy Müzik) çal??maya ba?lad?. Burada birçok grubun demolar?n? kaydetti ve çe?itli çal??malarda bulundu. 2005 y?l?nda Y?ld?z Teknik Üni. Müzik Teknolojisi bölümüne ba?lad?. Halen Kad?köy Müzik'te ses teknisyenli?ine devam ediyor... Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! MEHMET ESEMEN 29 Eylül 1979 ?stanbul do?umlu. Müzi?e 12 ya??nda gitarla ba?lad?. 1996 y?l?na kadar amatör olarak çe?itli gruplarda yer al?p bu y?ldan itibaren profesyonel olarak studyo ve sahne çal??malar?nda bulunmaya ba?lad?. Lise y?llar?nda Mimar Sinan Devlet Konservatuar?nda armoni, teori ve piano dersleri ald?ktan sonra 1997 y?l?nda Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümüne burslu girmeye hak kazand?. Burada Ne?et Ruacan, Kamil Özler, Ali Peret gibi isimlerle kompozisyon ve performans üzerine e?itim gördükten sonra Sound Technology bölümünde tezini tamamlad?. Lise ve Üniversite y?llar?n?n ba??nda aranjör/prodüktör Cenk Ero?lu'nun yan?nda kendini geli?tirdi. Bu dönemde çe?itli sanatç?lar ve gruplarla sahne ve programlarda yer ald?. Son dönemde a??rl?kl? olarak sahne/studyo müzisyenli?i ve produksiyon üzerine yo?unla?t?. MEHMET ULUDA? Mehmet Uluda? 1985 Tuzluca do?umlu, Göksel, 110 ve Vega grubunda davul çal?yor.. Anadolu Üniversitesi ??letme Ö?rencisi.. 110 - Kontrol (2007) Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! 01. Kimse Bilmez 02. Uyuduysan 03. Çünkü 04. Dünya 05. Tek Tek 06. Kayip Kentin Insanlari 07. Hayat 08. Aglama 09. Düstüm 10. Sustum 11. Çocuk Parki Elektronik rock müzi?inin Türkiye’deki öncü gruplar?ndan olan 110, Temmuz ay?n?n ilk günlerinde DMC etiketiyle ç?kard?klar? 2. albümleri Kontrol ile ba?ar?l? çizgisini korumaya devam ediyor. ‘Dü?tüm’, ‘Dünya’ ve ‘Çünkü’ adl? parçalar?yla önümüzdeki aylarda 110 seslerini s?kça duyuracak. Candan Tezel, Ozan Y?lmaz ve Mehmet Esemen’den olu?an kadrosuyla 110, yeni albümlerinin ilk kliplerini ise ‘Dü?tüm’e çekti. 2003 y?l?nda Candan ve Ozan taraf?ndan temelleri at?lan grup Mehmet’in de kat?lmas?yla günümüzdeki halini ald?. 110 ismini ?stanbul rock müzi?inin iki merkezi olarak gördükleri Taksim ve Kad?köy aras? i?leyen otobüs hatt?ndan esinlenerek alan grup, EMI etiketiyle piyasaya sürdükleri ilk albümleri ‘Atomlar?n Harika Dünyas?’ndan ç?kard?klar? ‘Bitti mi?’, ‘Özledim Seni’, ‘Gölge’ ve ‘Tuzak’ adl? hit parçalar?na çektikleri kliplerle ülkemizin önemli müzik kanallar?nda a??rl?kl? olarak yer ald?. Müzi?inde elektronik altyap? üzerine kurulu ritmik ve melodik ö?elerin öne ç?kt? 110 özellikle ‘Tuzak’ isimli parçalar?yla önemli yerli kanallar?m?z?n listelerinde yer alman?n yan? s?ra MTV European World Chart’ta 6 numaraya kadar yükseldi.Albüm: Kontrol Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! 1-A?lama 2-Çocuk Park? 3-Dünya 4-Dü?tüm 5-Hayat 6-Kay?p Kentin ?nsanlar? 7-Kimse Bilmez 8-Sustum 9-Tek Tek 10Uyuduysan 11-Yaln?z Ba??na Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
tşkler emegıne saglık süpersin..................
|
||
|
||
teşekkürler bunların gitme die bi parcası var cok hsuma gitmişti bakalım dierleri nsl:D
|
||
|
||
| acayıp begenıyorum 110u.turkıyede bu adamlar kadar elektronık muzıgı ıyı yapan grup yok.paylaşım ıcın saol nefi.. |
||
|
||
teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr emeğin için bide indirebilsek süper olacak
|
||
|
||
teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr emeğin için bide indirebilsek süper olacak ![]() Hangi forumdasın sen? Bi bak? Info-Box burası. Download değil. |
||
|
||
| çok teşekkür | ||
|
||
| acayıp begenıyorum 110u.turkıyede bu adamlar kadar elektronık muzıgı ıyı yapan grup yok.paylaşım ıcın saol nefi. | ||
|
||
| arkadaşlar 110un istediğin buysa şarkısını indirmek istiyorum ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim!!! | ||
|
||
| tesekkurlerr bu paylasım için | ||