|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 A?lama Geçer bunlar Kara göründü sonunda ufukta Hayat büyür Gözümde bazen Yenilirim ama tekrar kat?l?r?m yar??a Bak büyüdüm hiç hesapta yokken Can?m? yakt? Büyümek güzel san?rken Güzel bir gün var biliyorum Can?m? yaksa da hayat Büyüyorum Kimse Kimse anlamaz biliyorum Can?m? yaksa da hayat Gülüyorum Bir yol var yürümem gerek Sonuna kadar gitmem gerek Çocuk Park? Bir çocuk park?nda Sal?ncaklarda salland?m, mutluydum Her?eyden herkesten uzak Bulutlarda saklanmakt? tüm amac?m Dokunsalar a?lar?m Yorgun bir sava?ç?y?m Hedeflerden çok uzak Hayallere dalm???m Tan?d?k de?il bu adam Tan?d?k de?il bu hayat Aynaya bak bu sen misin asl?nda Kaybettin her dokundu?un sava?ta Binlerce yüz binlerce dost ard?nda Maskeler kurtarmaz seni hayatta Dünya Üzgünüm bu benim Beni böyle sever misin? Hatalar yapt?ysam Beni affedebilir misin? Denedim istedim Belki buraya ait de?ilim Ya?ad?m y?prand?m Ruhumu çok geride b?rakt?m Dünya Beni anlamad?n ya Dünya herkesi yuttun ama Yaln?z kald?n sonunda Tek dü?man zamanm?? Tüm ölümler zamans?zm?? Bir varm?? bir yokmu? Hayat bizi çoktan unutmu? Ka??ttan hep dü?ler A?lasak hemen silinirler Biz kimiz nerdeyiz Sadece gelip geçiciyiz (Ne uzaks?n ne yak?n Ne ba?tas?n ne sondas?n Bir son var haz?r m?s?n? Haz?r m?s?n? haz?r m?s?n? Dünya, bir son var Dünya, dünya, dünya Bir son var, bir son var Haz?r m?s?n?) Dü?tüm Tam kayarken ellerinden Gözya?lar?m beni terkederken Sar?l?p yaln?zl??a bu gece Ad?n? hayk?rd?m sessizce yenilgiye Bir sen dü?tün Bir ben Tutmad?k ikimizde Birbirimizi dü?erken Ac?maz can?m benim Bir dü? bir gerçe?i Kaybettim her?eyi Hep ayn? sen Hep ayn? ben Zaman yan?m?zdan Ak?p giderken Dokunduk mahvettik Sevdik kaybettik ?nsan olmay? hiç haketmedik Hayat Ölürsem ben Sessizce giderim Oralardan duyulmaz Ayak seslerim Küsersem ben Sonbahar? beklerim Ruhun mevsime uysun Solsun tüm renklerin Hayat dedi?in tad? dilimde bir burukluk Kimler geldi kimler geçti Bizi de unutur Susarsam ben ?ark?lar? dinlerim Ben sustukça Konu?ur hayallerim A?larsam ben Ya?murlara gizlerim Hiç kimse bilmesin Gizli kals?n yüre?im Kay?p Kentin ?nsanlar? Belki uzak bir dü?te uyand?n?z Gördü?üm dü?ler kadar bana uzaks?n?z Ne kadar uzak O kadar mutlu Bir dü? içinde dü? bu Kapt?rma ruhunu Bir bakm??s?n o gitmi? Bir dü? kadar güzelmi? Sen farketmeden ruhunu al?p gitmi? Oysa güzel bir günde uyand?n?z Güzel olan her?eye ne kadar uzaks?n?z Kimse Bilmez A?k yok Sava? yok Dostum yok Dü?man?m yok Kendi küçük krall???mda mutluyum yaln?zl???mda Kimse bilmez Kimse duymaz Tek kahraman benim burda Kimseden korkmam bilirim kocaman bir yalan?m asl?nda Çok mu uzak mutluluk güzel yalanlarda Kendimi kand?rd?m büyük hayallerde Sev beni Hisset beni Tam dü?erken Tut beni Duy beni Bul beni Sev beni Sustum Sustum hep Herkes konu?urken Ben seni izledim Ne kadar güzelsin Dokundum Masum de?ildi Ben seni istedim Bir hayal içinde Küçük yalanlar?n ortas?nda biz Büyümekten korkan yeti?kinleriz Durdu zaman Mevsim solmadan Dinlerken güzel bir masaldan Uyand?m, dü? bitmi? Kimse yok, herkes gitmi? Parti çoktan bitmi? Tek Tek Hiç sormad?m Kurallar? koydular oynad?m Hep kaybettim en ba?tan ba?lad?m Oynamaktan çok s?k?ld?m Hiç bozmad?m Her?eyi zamana b?rakt?m Bu bir kabus uyan?r?m sand?m Hepsi gerçekmi? bak uyand?m Kurallar? koyan Koydu?unu bozan Nerde bunun ucu Var m? bunun sonu Hep içime att?m Ruhum doldu ta?t? Sustukça ben her gün Hayat?n tad? kaçt? Dayanmak çok zor gördüklerime Art?k oyun benim ve var bir iste?im Tek tek tek tek tek tek yenerim Ya da bu oyundan ben giderim Siz kimsiniz Hasta dü?ünceler ürettiniz Kendi kö?enize çekildiniz Geçmi?i böyle mi sildiniz Uyuduysan Zaman ak?p gitmi? Ve biz hala ayn? yerdeyiz Sahipsiz mezarlar ülkesinde Birer seyirciyiz Sussam Hepsini kendime saklasam Unutur muyum? E?er uyuduysan ben yokken Mutluysan Gerçekler uzak m? Bakmazsan, duymazsan Umursamazsan Zaman ezip geçmi? Ve biz hala ayn? yerdeyiz Sahipsiz a?klar?n ülkesinde Birer yenilgiyiz Sussam Seni hep içimde saklasam Unutur muyum? Mutlu olur muyum? E?er uyuduysan ben yokken Mutluysan Unutmak kolay m? Syorumazsan, duymazsan Umursamazsan Yaln?z Ba??na Bir ?k uzaktaSana yol gösterirken Son kez ufukta Sana kendini gösterirken Hislerine hiç ald?rma Yüzün güne?e bakarken Umutsuzlu?a kapt?rma Kendini, kendini, kendini... Son kez durdu?unda Tek ba??na Aksilikler pe?inde dola?maz Bir gölge pe?inde Seni takip ederken Son bir ad?mla Sana kendini gösterirken Hislerine hiç ald?rma Yüzün güne?e bakarken Umutsuzlu?a kapt?rma Kendini, kendini, kendini... Son kez durdu?unda Tek ba??na Aksilikler pe?inde dola?maz Son kez durdu?unda Tek ba??na Pi?manl?klar pe?inde dola?maz |
||
|
||
safsfgwegujoırghsjsa gsdf teşekkür msjı yerine saçma sapan msjlar yazmayın. Teşekkür butonunu kullanmayı deneyin onu yerine.uyaran-manikdepresif |
||
|
||
| teşekkürler ama nasıl inecek bu ya :S | ||
|
||
| teşekkürler sevdiğim albümlerden | ||