|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 SATURATE Wish I May Medicate Polyamorous Skin Natural Life Next to Nothing Water Home Phase No Games Sugarcoat Shallow Bay ![]() WE ARE NOT ALONE So Cold Simple Design Follow Firefly Break My Fall Forget It Sooner or Later Breakdown Away Believe Rain ![]() PHOBIA Intro The Diary of Jane Breath You Evil Angel Until the End Dance with the Devil Topless Here We Are Unknown Soldier Had Enough You Fight Me Outro The Diary of Jane (Acoustic) bilenler biliyordur zaten bilmeyenler için 10 numara bi grup kaçırmayın dinleyin derim ![]() |
||
|
||
| bilmiyorum bu grubu ilk defa dinlicem te?kkrler.eline sa?l?k | ||
|
||
özellikle phobia müthi?tir önce onu indir bence
|
||
|
||
Bikaç ?ark?s?n? biliyordum ama albüm olarak elimde yoktu. Eline sa?l?k sen gerekeni yapm???n bize indirip dinlemek kalm??.
|
||
|
||
| tavsiyene kar??l?k ilk o albümü indiriyorum te?ekkürler. |
||
|
||
| harika payla??m olmu? eline sa?l?k | ||
|
||
Vay can?na te?ekkürler valié süper olmu?
|
||
|
||
| ilk albümleri yoktu çok çok iy oldu çok teşekkürler.. | ||
|
||
| lınkler kırık sadece phobianınkı saglam yenılersenız ii olur | ||
|
||
| linkler yenilendi | ||
|
||
| beni derinden etkileyen gruptur.. albumlerden bazı parcalar eksikti.. sayenizde tamamlicam.. saolun valla : ) | ||
|
||
| hepsini alıyorum hocam ellerine sağlık bu gece hepsini dinleyeceğim eywallah Gönderilme zamanı: 04 Şubat 2009, 19:12:20 müthişşşş tek kelimeyle ellere sağlık |
||
|
||
Breaking Benjamin Harika bir gruptur ozellikle Diary of Jane Spiderman Filminde calan bir sarkı arkadaslar gibi Phobia nin mükemmel bir albüm oldugunu kotalı int. olanların onu indirmesini tavsiye ederim
|
||
|
||
yeni dinlemeye başlicam umarım beğenirim
|
||
|
||
| Teşekkürler eline sağlık... | ||