|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() Herkes ayn? hayatta Kendini bi'?ey sanma Ne kadar çok bilirsen O kadar bela ba?a Sen bilirsin asl?nda Akl?mdan geçenleri Zaman her?eyi çözer ?u beklemek olmasa Gözlerimi açsam da Sen ç?ksan kar ??ma Gel beni azad et Kayboldum karanl?kta Ben bizi unutmam Gitmek yak ??maz bana Yolcuyuz hayatta Sen gel otur yan?ma Şifre: jg |
||
|
||
| Süpper ellerine sa?l?kkkkkkkkkkkkkk | ||
|
||
| te??ekkürler payla??m için |
||
|
||
| tşekkürler saolun btiorum bu şarkıya:D | ||
|
||
| kaç gündür bu şarkıyı söylemeye çaılışıyordum ama kimin söylediğini bilmiyordum hakikaten süper bi paylaşım çok sağolasın | ||
|
||
| eline sağlık dostum | ||
|
||
| çok qüsel bi parca paylasmıssın tesekkürler ama o kadar program indirip kurduk tesekkür icin butanuna bastık kayıt olduk bi sürü emek harcadık en sonunca sarkıyı indirces rapid hata verio nası iş anlamadım?? hakkten yazık.. | ||
|
||
çok qüsel bi parca paylasmıssın tesekkürler ama o kadar program indirip kurduk tesekkür icin butanuna bastık kayıt olduk bi sürü emek harcadık en sonunca sarkıyı indirces rapid hata verio nası iş anlamadım hakkten yazık..Üzülme geçer yakında
|
||
|
||
| şunu bi yenileyin nolur | ||
|
||
| Link Yenilenmiştir | ||
|
||
| teşekürlerrrrrrrr efenim | ||