|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben bu yavruyu çok sevdim ya..
yenir ki bu. ![]() |
||
|
||
Ben eklicektim bunu yaa
Bana yüz puan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
zuhahahhaha f?rat=folfymmmmmmmm ?eyyy
|
||
|
||
F?rat = Ben Taçl? kraliçem burda olsayd? f?rat=evren derdi
|
||
|
||
ahanda yenileri..daha to be continued ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
avniden sonra gördü?üm en iyi çizgi karakter. dergiyi al?r almaz hemen aç?p f?rat ? okuyorum yaa te?ekkürler... |
||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oww yerim
|
||
|
||
Google'da "uğur, gürsoy, fırat" şeklindeki kelimeler kombinasyonlarla arandığında 1. sayfada çıkıyoruz etkisiz_eleman arkadaşımıza bu özgün içeriği sitemize eklediği için teşekkür ederiz ![]() |
||
|
||
ne demek efem herşey jeogen içün
|
||
|
||
![]() öldm bunu okurken
|
||
|
||
uvv çok hızlıyız ....'görümce mi gitmiş'
|
||
|
||
çok süper ya! hele sonuncusu... teşekkürler
|
||
|
||
![]() allam çok töbe
![]() |
||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunları unutmuşm arada [/b]![]() bu da en yenisi [/b]![]() |
||
|
||
![]() yazık ya buna
|
||