|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() 01. Nothing Box 02. Need to Believe 03. Home 04. Crash 05. The Spaceman 06. Nowhere 07. Lullaby 08. Bonus Track [yt=425,350]7nU2MNhL9fc[/yt] Nothing Box ?ifre: jg ps: albümü bulmamdaki katk?lar?ndan dolay? zipey??l tenks to valie |
||
|
||
aaa önemli de?iiiiiiiiil ![]() iyi grup ya de?i?iklik oldu gerçekten öteki albümlerini de bulup bi diskografi ç?karsak iyi olacak içim rahat etmiyo böyle
|
||
|
||
Elinize sa?l?k süper olmu?... Bulunmaz hint kuma?? gibi albümler bulmak çok zor... Bende 2006'da ç?kard?klar? live albümü var di?er albümlerinin izine raslayamad?m El birli?iyle bi diskografi haz?rlasak çok sa?lam olur hani...
|
||
|
||
bahsettigin albumu de buldu valie hatta indirdim bilediskografi yapal?m da bi yerde 4 album dio bi yerde 5 bi yerde 7
|
||
|
||
| sağolasın albüm için çok aradm ama sonunda buldm | ||
|
||
| cok güsel sesi var bea | ||
|
||
| thx cok aradik zor bulduk | ||
|
||
| tsk ederimmm (: | ||
|
||
| çok teşekkürler. | ||
|
||
arıodum ne zamandır saol .. süper..
|
||
|
||
| here comes the rain again diye bi şarkılıarını biliyorum sadece. çok sağlamlar ama tek şarkıdan hissettim. ellerinize saalık | ||
|
||
| çok teşekkürler... | ||
|
||
| teşekkürler dostum... | ||
|
||
| Eyw. çok thx | ||
|
||
| saol lll:ı | ||