|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Dumlupınar Üniversitesi Malzeme Bilgisi Ders Notlar? 1.Giriş 2.Atomların Yapısı 3.Atomlar Arası Bağlar 4.Kristal Yapılar ve Kristal Geometrisi 5.Katılaşma ve Kristal Kusurlar? 6.Katı Eriyikler 7.Demir ve Çelik 8.Faz Dönüşümleri ve Faz(Denge) Diyagramlar? 9.Atom Hareketleri ve Atomsal Yayınım 10.Amorf Yapılar Indir; |
||
|
||
15:30 da malzeme sınavı var not yok die iplemiodum not buldum bu seferde kaldı 1saat evden cıkıyorum
|
||
|
||
| Kardeş bunun rar şifresi nedir? | ||
|
||
şifrenin jg olması lazımm..lecht yazmayı unutmus olmalı;) |
||
|
||
| Evet rar şifresi ies'in dediği gibi jg yazmayı unutmuşum. Teşekkürler ies;) | ||
|
||
| link kırık | ||
|
||
Konu Kilitlenmiştir! Sebepleri şunlar olabilir: Link Kırık (En kısa zamanda yenilenecektir.) Kurallara aykırı içerik Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız yöneticilerle irtibata geçiniz.![]() Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! JeogenYÖNETİM |
||