Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Bilim Kurgu

Konu: Amd'den Intel'e cevap

Sayfa: [ 1 ]

Jeogen 24.02.2008 11:56:06

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
Sempron 2100+ geliyor

Intel'in E1200 hamlesine kar??l?k Amd, Sempron 2100+ modeli ile cevap veriyor.
Amd, Intelin çift çekirdekli Celeron hamlesine kar?? çift çekirdekli Sempron'lar? ile gövde gösterisi yap?yor.

2008'in sonunda tek çekirdekli i?lemci üretimine son verecek olan Intel, giri? seviyesi i?lemcisi olacak olan Celeron 1xxx serisi çift çekirdekli i?lemcilerini duyurmu?tu. Intel, Celeron E1200 modelini 60 dolardan sat??a sunarak giri? seviyesinde de iddial? konuma gelmek istiyordu.

Amd ise Intel'e cevap olarak çift çekirdekli Sempron modelini piyasaya sürmeye haz?rlan?yor. Sempron 2100+ isimli i?lemcinin henüz resmi duyurusu yap?lm?? de?il. ??lemcinin özellikleri ise ?öyle;

# 1800MHz saat h?z?

# 512Kb'l?k iki adet önbellek

# 65nm üretim teknolojisi

Yeni i?lemcinin 30-35 dolar civar?nda sat?lmas? bekleniyor.

Lecht 25.02.2008 00:24:37
Nedense Amd hiçbir şart altında bana çekici gelmiyor..  :l

Jeogen 25.02.2008 09:49:13
Ben yeni toplad???m pc'de amd kulland?m ?uan bir sorun yok :) Amd çift çekirdek olay?nda biraz zay?f kald? o nedenle pek cazip gelmiyordur  :l

ies 25.02.2008 12:57:09
ben amd kullan?yorumm..bundan once hep intel kullanm??t?mm...
zaman?nda banada cekici gelmiyorduu takii kullanana kadarr....
ama bana sorarsan?z ben amd derim herzaman...

shithappens 07.07.2008 16:12:28
Kesinlikle ies'e katılıyorum.. amd hem her zaman ucuz hem de intel'e para kazandırmaktan bıktım. Hem de yukarıda denilen gibi cayır cayır çalışıyo bi problemi yok. Aslında makinenizde intelden gayrı bi amd olunca insan daha pimpirikli oluyo, buna rağmen bi sorun yaşamadım şimdiye kadar.. canavar canavar..

zakkum 07.07.2008 16:41:44
amd işlemci heralanda hepsini geçer bence oyundada grafikte de cayırcayır çalışıo

drekar87 05.03.2009 14:56:20
AMD paşadır  rockerrrr

kaygan 03.10.2009 14:30:14
zamanında oyun oynadığım için bilgisayarı toplamadan önce oyuncu sitelerindeki bilgisayar parçalarının yorumlarına baktım, fiyat önemli değildi. çoğu insan topladığı pc lerin parcalarını yazmıştı. şahsen hepsinde AMD işlemci Kingston ram ATI ekran kartı vardı. nedenini sorduğumda hem daha uygun olduğunu hem oyunlarda bu 3 parçanın birbirine daha uyumlu çalıştığını söylerdi herkes. onların sözüne güvenerek topladım 4 çekirdek AMD işlemci aldım gayette memnunum, hiç problem çıkarmadığı gibi üstün performans sergiliyor ( : insanlara intel mi amd mi diye sorulduğunda intel diye cevapl veren insanların çoğu intelin isminden dolayı onu tercih eder, ne performansta ne de fiyat açısından bir üstünlüğü yoktur. amd nin eski parçaları hakkında kalitesiz olduğuna dair hep söylentiler vardı belki de gerçeklerdi bilemem kullanmadım fakat çift çekirdek teknolojisinden beri AMD sorunsuz çalışıyor.

armani 06.12.2010 20:17:46
peki bu intel'in çıkardığı i serisine karşı amd'nin kozu var mı?

Sayfa: [ 1 ]