|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Base; ![]() Chop; ![]() Uzun Süre Önce Yapm??t?m... |
||
|
||
çok ba?ar?l? bi çal??ma tebrikler
|
||
|
||
?yide nesi ba?ar?l? bunun, sadece rengini de?i?trimi? + ön kaportay? deri kaplama yada siyaha boyam??... ![]() Gözle görülür ba?ka de?i?klik yok. ![]() gözlerine bakt?r o zmn sen ve bu tip yorumlarda bulunma istersen |
||
|
||
| Hangi program? kulland?n? | ||
|
||
| ben cevap vereyim ...Adobe Photoshop CS2... yi kulland? Biraz Arkada??m olurda |
||
|
||
| evet arkada??m?n da dedi?i gibi Adobe Photoshop CS 2 yi kulland?m. | ||
|
||
program?n hangi sürüm oldugu asl?nda okdrda onemli de?il ben photshop 6da da cok basar?l? ve komik i?ler c?kard?g?m? hatrl?yorum onemli olan onsuz olmayan araç olarak kullan?lan program de?il dü?ünce ve hayal gücü ondan sonras? kuru boyada olsa cok güzel seyler c?k?yor
|
||
|
||
| Baz? brushlar cs'den a?a??s?na olmuyor ondan sordum;) ps7 herzaman ilk tercihimdir ama senkronizasyonda s?k?nt?lar ç?k?yor buda beni cs2 ye itti ama hiç memnun de?ilim hala favorim 7 dir.. | ||
|
||
kendi brushlar?m? yapt?m onlarla cal???yrum daha eglenceli oluyor ![]() ben hiç birinde zorluk cekmedim cünkü temel ayn? sennki tercih meselesi sayg? duyuyorum bende 6n?n hue deki renk skalas?na ve renklerin doygunluguna bitiyorum cs2 var bi de 6y?m? kursam diye dü?ünüyorum
|
||
|
||
| H?z bak?m?ndanda 6-7 canavard?r Ram s?k?nt?s? olanlar için:) Bende brushlar? kendm yap?cam diye planlad?m formattan sonra 7 kurdum ama ü?eniyorum:D | ||
|
||
yeni ba?layacak olanlara kötü örnek oluyorsun sonra bi f?rça yaratmak bukdr zormu diyecek:D
|
||
|
||
Ü?engeç adam?n hali ba?ka oluyor
|
||
|
||
çal??malar?n?n oldugu bi blog sayfas? gibi birsey varsa görebilrmiyiz millet gaza gelsin
|
||
|
||
Aslında çalışmalarımın hepsinin olduğu biryer yok ama bayaa önce açtığım bir sayfada eski birkaç çalışmam var.. Tabi ben photoshop'u %90 web tabanlı kullanıyorum çalışmalarım seninkiler kadar eğlenceli gelmeyebilir ![]() Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
herkesin alan? farkl?d?r yorum yapmak bana dü?mez:D ama fotograf konusunda bi süre sonra seninle kap??abilirim belki kazanamam ama birseyler ogrenirim oda benim kazanc?m olmazm? zaten:D
|
||