|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 "Jg" şifreli upload yapacak ve yapmakta olan arkadaşlar albümlere Jeogen reklamı eklemelidir.
Reklam eklenecek yerler; 1) Şarkı bilgileri (Tag) ve albüm kapakları 2) WinRAR bilgisi ve şifresi *Şifre kesinlikle: Küçük harflerle "jg" olmalıdır. *Albüm kapakları için bana özel mesaj atabilirsiniz. *İlk önce albüm ismi, Sanatçı ismi, yorum vb tagları değiştirip kaydet'e tıklayın, daha sonra albüm kapağını ekleyin.. 1) Mp3 tag ve albüm kapağı ekleme programı; Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! ![]() ![]() 2) WinRAR bilgisi ekleme; Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Rapidshare'ye upload anlatımı; Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
bu tag programı iyi hoş güzel de benim w'de şarkı isimleri gözükmüyo
|
||
|
||
Nasıl yani :S |
||
|
||
| her şarkıda jeogen yazıyo sadece (: | ||
|
||
Hangi albüm? Taglar yanlış yazılmıştır.. Normalde Albüm adı/Jeogen.com ve Sanatçı adı/Jeogen.com şeklinde yazılıyor.. |
||
|
||
murathan mungan, zakkum, hayko live@rakenkok
|
||
|
||
Hmm eski paylaşımlar onlar hep artık Albüm adı / Jeogen.com şeklinde slaşlı yapıyoruz genco.. |
||
|
||
| Anladım tamam bundan sonra böyle yaparız... | ||
|
||
upload yapmak için gerekli zımbırtıların linki bi daha mı koysak ne? |
||