Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Photoshop

Konu: Photoshop kazalar?..

Sayfa: [ 1 ]

X 25.03.2008 12:31:10

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656

Kitap ve dergi kapaklar?, film afi?leri haz?rlayan grafikerler, kimi zaman photoshop ve mant???n s?n?rlar?n? zorlayan i?ler ç?karabiliyorlar.
Örne?in, Batman filminin afi?ine dikkatle bakt???m?zda, kahraman?m?z?n Gotham City'i çok da iyi göremedi?ini farkediyoruz. Ayn? zamanda yerdeki binalar?n yans?malar?n?n da bu ?ekilde olabilmesi için, Batman'in içinde oldu?u binan?n, di?er binalardan daha alçak olmas? gerekirdi...

Temel ?çgüdü 2'nin Amerikan afi?i uzak do?ulu izleyiciler için yeterince heyecan verici olmasa gerek, Sharon Stone'un saçlar?n? biraz "?slatm??lar". Ancak aynadaki yans?ma unutulmu?...

Abart?l? photoshop makyajlar?na bir örnek... Bayan?n gerçek baca?? hangisi acaba? Cevap: her ikisi de de?il...

Photoshop'ta inceltme i?lemleri yaparken elin ayar? kaçarsa, böyle "havada uçan" bellerle kar??la?abiliriz...

Peki ya Britney Spears'?n kafas?n?, isimsiz bir mankenin vücudunun üzerine yerle?tirmek?..

Derginin ad?n?n görünmemesindense, Madonna'n?n kafas?n? "biraz" s?k??t?rmak ilginç bir çözüm.

1 kad?n. 3 el. Ürkütücü bir "mutant" hikayesi olsa gerek...

Ka? yaparken göz ç?karmak: photoshop'la u?ra??rken kafay? yok etmek...

Rakip gazeteye ait foto?raf? biraz de?i?tirerek kullanmak için önce biraz taraftar ekleyelim. Kim farkedecek ki?..

Bu gizemli el de nereden ç?kt??

shithappens 01.04.2008 09:57:46
Hepsini geçtim de ?u sondaki el muhabbeti harika olmu? valla. asl?nda kullananlar bilir illa ufak tefek ?eyler unutulur foto?opta ama bu sonuncu fotograftaki yenilir yutulur cinsten de?il ayr?ca çok komik.. he bide batman amcam?z var ?ehri görmek için 10cm kal?n???nda direkten bakan... ee ne de olsa züpper kahramann 

yaratık 13.04.2008 00:26:52
eheh iyimi? yav bizde bi photoshop kazas?na kurban gidip manset olurmuyuz:D
son resimdeki el muhabbeti iyimis adam?n sadece eli bile yetiyor kad?n? mutlu etmek için :D

behlül kaçar 11.07.2010 16:33:20
Herşeyi geçtimde batmanı geçemiyorum grafikerine sövüyorum resme bakıp gülüyorum...

Sayfa: [ 1 ]