|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Kurulumlar dosyalar?n içinde anlat?lm??t?r... NOT : Kuruluma ba?lamadan önce sisteminizde bulunan di?er IE 7 versiyonlar?n? kald?r?n?z... |
||
|
||
| bence mozilla firefox daha ii ama ne biliyim! bikere tab olay?n? ?E den çok önce yapt?lar, Firefox ?E'den daha sa?l?kl? çal???yor, daha güvenli, bence crack'le windows ginue advatge le vs u?ra?maya deymez. Firefox hem ücretsiz hem sa?l?kl? | ||
|
||
bence mozilla firefox daha ii ama ne biliyim! bikere tab olay?n? ?E den çok önce yapt?lar, Firefox ?E'den daha sa?l?kl? çal???yor, daha güvenli, bence crack'le windows ginue advatge le vs u?ra?maya deymez. Firefox hem ücretsiz hem sa?l?kl? bu da bi gorus tabi ama piyasa ms'nin tekelinde oldugu icin baz? sayfalar? en sagl?kl? sekilde sadece IE'de goruntuleyebiliyorsunuz..bu yüzden IE'ye maalesef her zaman ihtiyac var..
|
||
|
||
Ben firefox'a ?E eklentisi kurdum sorun ç?kan sayfalar? firefox alt?nda ?E çal??t?rarak aç?yorum ?E ye g?c?kl?k olsun diye her?eyi yap?yorum çok kötü bir yaz?l?m bence Herkese tavsiye ederim mozillan?n eklentilerini kullanarak ?E den kat kat daha yuksek performans alabilirsiniz Tabi zevkler ve renkler tart???lmaz Eline sa?l?k Raul genelde herkeste "EN ?.E." var "Tr" secenegi iyi oldu
|
||
|
||
Firefox'un her zaman ve her yerde IE'ye fark atacağını düşünüyorum. Tabi bunda kullanım alanları da etken her tarayıcı bir alanda daha iyi MF de forumlarda iyi
|
||