Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => I - J - K - L

Konu: IE 7.0 [ aktivasyon lisans vs gerektirmez ] ENG - TR

Sayfa: [ 1 ]

raúl.7 16.07.2007 14:34:33

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656

Kurulumlar dosyalar?n içinde anlat?lm??t?r...
NOT : Kuruluma ba?lamadan önce sisteminizde bulunan di?er IE 7 versiyonlar?n? kald?r?n?z...

thecursedcrow 15.08.2007 01:19:46
bence mozilla firefox daha ii ama ne biliyim! bikere tab olay?n? ?E den çok önce yapt?lar, Firefox ?E'den daha sa?l?kl? çal???yor, daha güvenli, bence crack'le windows ginue advatge le vs u?ra?maya deymez. Firefox hem ücretsiz hem sa?l?kl?

raúl.7 15.08.2007 13:56:39
bence mozilla firefox daha ii ama ne biliyim! bikere tab olay?n? ?E den çok önce yapt?lar, Firefox ?E'den daha sa?l?kl? çal???yor, daha güvenli, bence crack'le windows ginue advatge le vs u?ra?maya deymez. Firefox hem ücretsiz hem sa?l?kl?
bu da bi gorus tabi ama piyasa ms'nin tekelinde oldugu icin baz? sayfalar? en sagl?kl? sekilde sadece IE'de goruntuleyebiliyorsunuz..bu yüzden IE'ye maalesef her zaman ihtiyac var.. :)

Jeogen 15.08.2007 14:29:26
Ben firefox'a ?E eklentisi kurdum sorun ç?kan sayfalar? firefox alt?nda ?E çal??t?rarak aç?yorum :D ?E ye g?c?kl?k olsun diye her?eyi yap?yorum çok kötü bir yaz?l?m bence  dry  Herkese tavsiye ederim mozillan?n eklentilerini kullanarak ?E den kat kat daha yuksek performans alabilirsiniz :) Tabi zevkler ve renkler tart???lmaz :)  Eline sa?l?k Raul genelde herkeste "EN ?.E." var "Tr" secenegi iyi oldu   okkeyy

İlham Kerizi 23.06.2010 16:31:57
Firefox'un her zaman ve her yerde IE'ye fark atacağını düşünüyorum. Tabi bunda kullanım alanları da etken her tarayıcı bir alanda daha iyi :) MF de forumlarda iyi :D

Sayfa: [ 1 ]