|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Tüm galatasaraylılar burada olduğunuzu belli edin... ![]() isteyenler galatasaray ile ilgili herşeyi bu konu altında paylaşabilir Üyelerimiz:
gruba girmek isteyenler imzasına aşağıdaki gifi yıldızları silerek eklesin ve daha sonra bana bildirsin [img*]http://img378.imageshack.us/img378/7814/gs06mf4.gif[*/img] |
||
|
||
| Milyonlarca taraftarın yan yana Bağrıyorlar hep beraber kol kola Adınla, takımınla taraftarınla En büyük sensin CİM-BOM-BOM !.... ![]() |
||
|
||
en büyük cimmboomm yeah!
|
||
|
||
herzaman cimbom
|
||
|
||
biran sitedeki herkes fenerli sanmıştım... ![]() değilmiş ama akşamki maç için kötü haber; lincoln kadro dışı sakatlığı nedeniyle
|
||
|
||
çıldırın çıldırııınn cimbom için çıldırııınn
|
||
|
||
| çıldırın çıldırııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn | ||
|
||
burdayymmm =P=P... yeni transfer harry kewell tüm galatasaray camiasına hayırlı uğurlu olsun
|
||
|
||
| bknz. Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Linkteki user bar ile ilgili kuralın okunmasını ve gereğinin yapılmasını rica ederim |
||
|
||
| belirtmemiştim ama hepsine özel mesaj gönderdim |
||
|
||
ben de varım ben de varım ben de insanım
|
||
|
||
ben de varım ben de varım ben de insanım ![]() mutluluk duyarız
|
||
|
||
| Ben Galatasaray Silahlı Kuvvetleri'ndenim |
||
|
||
Welcome to hell..bi an ali sami yende hissettim şampiyon belli bu sezon bu lig sıkıcı olcak gibi |
||
|
||
bensiz olur mu hiç bende burdayım bende galatasaray taraftarıyım
|
||