Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Akıl, Fikir Ofisi

Konu: Fikirlerinizi Bizimle Paylaşın! Jeogen İstediğiniz Gibi Olsun!

Sayfa: [ 1 ]

Jeogen 10.05.2008 17:04:38

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
Fikirleriniz bizim için çok önemli, fikirleriniz doğrultusunda en iyiye doğru yol almak istiyoruz.. Küçük, büyük, imkanlı, imkansız bütün fikirlerinize açığız ve değerlendirmeye alacağız.. Jeogen için yararlı olabilecek fikirlerinizi bekliyoruz..

ouzkr 04.08.2008 18:40:16
Albümlerbölümünde konu olarak eklenmiş şarkıcıları örnegin oğuz-bla bla bunların  harf olarak bi yerde toplanması dahagüzel olur çok dagınık duruyo  albüm listeside çok iç açıcı degil  düşünen tarz

Jeogen 04.08.2008 20:51:53
Anladım demek istediğini ama yapabilirmiyim bilmiyorum :) Uğraşacağım.. İlgin için teşekkürler.
Gönderilme zamanı: 04 Ağustos 2008, 21:00:03
Paylaşım bölümlerine çeşitli filtreler ekledim, alfabetik ve birçok şekilde konuları sıralayabilirsiniz arkadaşlar.

Nemesis 25.11.2008 19:13:21
Müzik bölümlerinde 2008 albümleri aslında 2008 derken grupların veya sarkıcıların son albümleri ayrı bir başlık altında tıoplanabilir...
Zaten tek tek olarak bütün albümleri bulunan grupların falan linkler toplanarak diskografileri oluşturulabilir...;)
saygılar teşekkürler   yokyok

Gönderilme zamanı: 25 Kasım 2008, 18:19:35
  şeyyy Bir de jg radyo bölümü akıl fikir ofisinden çıkarılabilir,müziksel yaşam veya jeogenel bölümleri daha uygun gibi geldi bana..içersinde radyo hakında muhabbet falan hatta istek tarzından şeyler yapılabilir,dj'ler yayın başladıın yazarlar yine aynı konuya tabi bu fikirler çoalabilir pek tabiki ;)

Jeogen 27.11.2008 09:56:23
Müzik bölümlerinde 2008 albümleri aslında 2008 derken grupların veya sarkıcıların son albümleri ayrı bir başlık altında tıoplanabilir...
Zaten tek tek olarak bütün albümleri bulunan grupların falan linkler toplanarak diskografileri oluşturulabilir... ;)
saygılar teşekkürler    yokyok

Gönderilme zamanı: 25 Kasım 2008, 18:19:35
  şeyyy Bir de jg radyo bölümü akıl fikir ofisinden çıkarılabilir,müziksel yaşam veya jeogenel bölümleri daha uygun gibi geldi bana..içersinde radyo hakında muhabbet falan hatta istek tarzından şeyler yapılabilir,dj'ler yayın başladıın yazarlar yine aynı konuya tabi bu fikirler çoalabilir pek tabiki  ;)
Radyo hakkında söylediklerin çok mantıklı bu akşam onu halledicem diğer dediğin albüm olayınıda düşüneceğim. İlgin için teşekkürler.

manikdepresif 27.11.2008 10:13:28

güzel olur öyle evet:)

Rage 08.04.2009 12:51:29
Madem yeni eklenen pop albümleri girişte gözüküyor yeni eklenen yerli metal albümleride gözüksün.

Jeogen 08.04.2009 22:25:06
Ana sayfa en çok hit alan 5 bölümü kapsamaktadır. Yerli yabancı rock, yabancı metal ve yerli yabancı pop bölümlerinin konuları gösterilmektedir.

Kaan54Sioux 30.09.2009 16:57:31
Futbol bölümünün alt başlıklarının sadece FB GS BJK olması rahatsız edici. Sadece o takımları tutanların olmadığını belirtmek isterim. Türk Futbolu 3 takımdan ibaret değil diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorumki . Belki bir müzik paylaşım forumunda bunun önemi olmaz fakat düşünülmesi gerekir. Bunun Sakaryasporlusuda var Bursasporlusuda. Bütün takımların eklenmesinin güç olduğunuda biliyorum. En azından eşitlik adına birşeyler yapılmalı. Artık şu 3 istanbulcu zihniyetin ortadan kalkması lazım :) Kaldıki jeogen gibi herkese adil davranan bir forumda böyle olmalı en azından. yokyok

Jeogen 01.10.2009 21:47:28
Öncelikle teşekkürler güzel yorumun için. Şöyleki seninde dediğin gibi bütün takımları tek tek başlık halinde yazarsak çirkin bir görüntü olur bu nedenle "
Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!" burada genel olarak tüm futbol haberlerini tartışabilirsiniz. Diyeceksin ki bu 3 takıma neden özel muamele var? Sebebi malum, Türkiye'de en çok taraftarı olan takımlar bunlar. Eğer biz bunlara özel kategori açmazsak, genel bir bölümde bütün hepsini barındırırsak, diğer takımların 3-5 konusu varken bu 3 takımın onlarca konusu olur ve diğer takımların haberlerini sindirirler. Temiz bir görüntü ve ulaşılabilirlik açısından böyle bir dizinleme yaptık. Umarım açıklayıcı olmuştur. Fikrini bizlerle paylaştığın için tekrar teşekkür ederim.

dark_adm 04.01.2010 14:51:08
Albüm paylaşımlarında tarzda yazsa mesela... Çoğunda yazmıyo bazen aldanabiliyoruz...

Jeogen 04.01.2010 16:18:41
Yeni eklenen konularda buna özen gösteriyoruz. Ama çok eski konularda malesef bu tarz eksiklikler mevcut. Onlarıda zamanla yenileyeceğiz.

mimoza 01.10.2010 15:05:07
ya arkadaşlar bu kırık linkleri kilitliyosunuz ama yerine koymuyosunuz ki albümleri indirelim bir tekrar arama yaptığımda hala kırık link buna bir el atsanız olma mı?

Jeogen 02.10.2010 00:07:27
Kırık linkler için zaman ve garanti veremiyoruz ama elimizden geldiğince yenilemeye çalışıyoruz.

cdrea 20.05.2012 14:33:08
üyeliğim çok önceden vardı..bir çok konu açtım,albüm paylaşamları yaptım,fakat bir aksaklıktır oldu,bütün konular mesajlar vs silindi..tamam bu olabilir dedim fakat kırık linklerle ilgilenmiyorsunuz..bunu ister bir sitem olarak algılayın isterseniz öneri olarak..ama bunu bu forumu seven birinin söylediğini bilin,biraz daha özen lütfen..

Sayfa: [ 1 ]