|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Fikirleriniz bizim için çok önemli, fikirleriniz doğrultusunda en iyiye doğru yol almak istiyoruz.. Küçük, büyük, imkanlı, imkansız bütün fikirlerinize açığız ve değerlendirmeye alacağız.. Jeogen için yararlı olabilecek fikirlerinizi bekliyoruz..
|
||
|
||
| Albümlerbölümünde konu olarak eklenmiş şarkıcıları örnegin oğuz-bla bla bunların harf olarak bi yerde toplanması dahagüzel olur çok dagınık duruyo albüm listeside çok iç açıcı degil |
||
|
||
Anladım demek istediğini ama yapabilirmiyim bilmiyorum Uğraşacağım.. İlgin için teşekkürler.Gönderilme zamanı: 04 Ağustos 2008, 21:00:03 Paylaşım bölümlerine çeşitli filtreler ekledim, alfabetik ve birçok şekilde konuları sıralayabilirsiniz arkadaşlar. |
||
|
||
| Müzik bölümlerinde 2008 albümleri aslında 2008 derken grupların veya sarkıcıların son albümleri ayrı bir başlık altında tıoplanabilir... Zaten tek tek olarak bütün albümleri bulunan grupların falan linkler toplanarak diskografileri oluşturulabilir... saygılar teşekkürler Gönderilme zamanı: 25 Kasım 2008, 18:19:35 |
||
|
||
Müzik bölümlerinde 2008 albümleri aslında 2008 derken grupların veya sarkıcıların son albümleri ayrı bir başlık altında tıoplanabilir... Radyo hakkında söylediklerin çok mantıklı bu akşam onu halledicem diğer dediğin albüm olayınıda düşüneceğim. İlgin için teşekkürler.
Zaten tek tek olarak bütün albümleri bulunan grupların falan linkler toplanarak diskografileri oluşturulabilir... saygılar teşekkürler Gönderilme zamanı: 25 Kasım 2008, 18:19:35 |
||
|
||
güzel olur öyle evet:) |
||
|
||
| Madem yeni eklenen pop albümleri girişte gözüküyor yeni eklenen yerli metal albümleride gözüksün. | ||
|
||
| Ana sayfa en çok hit alan 5 bölümü kapsamaktadır. Yerli yabancı rock, yabancı metal ve yerli yabancı pop bölümlerinin konuları gösterilmektedir. | ||
|
||
Futbol bölümünün alt başlıklarının sadece FB GS BJK olması rahatsız edici. Sadece o takımları tutanların olmadığını belirtmek isterim. Türk Futbolu 3 takımdan ibaret değil diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorumki . Belki bir müzik paylaşım forumunda bunun önemi olmaz fakat düşünülmesi gerekir. Bunun Sakaryasporlusuda var Bursasporlusuda. Bütün takımların eklenmesinin güç olduğunuda biliyorum. En azından eşitlik adına birşeyler yapılmalı. Artık şu 3 istanbulcu zihniyetin ortadan kalkması lazım Kaldıki jeogen gibi herkese adil davranan bir forumda böyle olmalı en azından. |
||
|
||
| Öncelikle teşekkürler güzel yorumun için. Şöyleki seninde dediğin gibi bütün takımları tek tek başlık halinde yazarsak çirkin bir görüntü olur bu nedenle " Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!" burada genel olarak tüm futbol haberlerini tartışabilirsiniz. Diyeceksin ki bu 3 takıma neden özel muamele var? Sebebi malum, Türkiye'de en çok taraftarı olan takımlar bunlar. Eğer biz bunlara özel kategori açmazsak, genel bir bölümde bütün hepsini barındırırsak, diğer takımların 3-5 konusu varken bu 3 takımın onlarca konusu olur ve diğer takımların haberlerini sindirirler. Temiz bir görüntü ve ulaşılabilirlik açısından böyle bir dizinleme yaptık. Umarım açıklayıcı olmuştur. Fikrini bizlerle paylaştığın için tekrar teşekkür ederim. |
||
|
||
| Albüm paylaşımlarında tarzda yazsa mesela... Çoğunda yazmıyo bazen aldanabiliyoruz... | ||
|
||
| Yeni eklenen konularda buna özen gösteriyoruz. Ama çok eski konularda malesef bu tarz eksiklikler mevcut. Onlarıda zamanla yenileyeceğiz. | ||
|
||
| ya arkadaşlar bu kırık linkleri kilitliyosunuz ama yerine koymuyosunuz ki albümleri indirelim bir tekrar arama yaptığımda hala kırık link buna bir el atsanız olma mı? | ||
|
||
| Kırık linkler için zaman ve garanti veremiyoruz ama elimizden geldiğince yenilemeye çalışıyoruz. | ||
|
||
| üyeliğim çok önceden vardı..bir çok konu açtım,albüm paylaşamları yaptım,fakat bir aksaklıktır oldu,bütün konular mesajlar vs silindi..tamam bu olabilir dedim fakat kırık linklerle ilgilenmiyorsunuz..bunu ister bir sitem olarak algılayın isterseniz öneri olarak..ama bunu bu forumu seven birinin söylediğini bilin,biraz daha özen lütfen.. | ||