Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Albüm, Konser ve Şenlikler

Konu: Funda Arar - Rüya 2008

Sayfa: [ 1 ]

X 20.05.2008 23:34:26

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656

Albümdeki Eserler

01. Gönlümün İçindir
02. Hicaz Saz Semaisi
03. Görmedim Ömrümün Asude Geçen Bir Demini
04. Yollarına Gül Döktüm
05. Saçının Tellerine
06. Ben Küskünüm Feleğe
07. Pişman Olur da Birgün
08. Dilimi Bağlasalar
09. Dertleri Zevk Edindim
10. Artık Yeşerecek Bir Dalım Yok
11. Niçin Baktın Bana Öyle
12. Ne Gelen Var Ne Soran Var
13. Minimini Nihavend Peşrev
14. Kimseye Etmem Şikâyet
15. Aşk Bu Değil
16. Gözleri Aşka Gülen

Albüm ile ilgili diğer bilgiler

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’nı bitirdikten sonra 2000 yılında başladığı profesyonel müzik kariyerine 5 Albüm, 23 video klip, TV programları ve sayısız konserle devam eden,söz yazarlığı besteciliği ve yorumculuğu ile gönüllere taht kuran Funda Arar "bu benim rüyam” dediği Türk Müziği albümünü dinleyenlerineulaştırıyor.

Konserlerinde, yaptığı ve katıldığı TV programlarında dinleyenleritarafından arzu edilen, çok istenilen ve Funda Arar’ın da sık sıkseslendirdiği Türk Sanat Müziği; Funda Arar’ın uzun zamandır üzerindetitizlikle çalıştığı ve özen gösterdiği bu albümle yeni nesillerle veTürk Sanat Müziği’nden vazgeçemeyenlerle buluşuyor.

Hicaz, Rast, Hüzzam, Muhayyerkürdî, Uşşak, Kürdîlihicazkâr ve Nihavendmakamlarının en güzel örneklerinden olan 16 Türk Müziği eserini, FundaArar "Rüya" adlı albümde seslendirdi.

Yaşar Okyay’ın müzik yönetmenliğini yaptığı "Rüya" adlı albümde değerlisaz üstatları bir araya geldi. Ayrıca Gündem Yaylı Grubu orkestrasyondayer aldı. Albümde armonik düzenlemeler Febyo Taşel tarafındangerçekleştirildi. Funda Arar styling Esra Başıbüyük ile çalıştı.

z.gözde 30.01.2011 12:46:47
teşekkür ederiz

Sayfa: [ 1 ]