|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Birgün adres çubuğunuza "
Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!" yazdığınızda karşınızda büyük puntoyla yazılmış kırmızı renkte "Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir" yazısı çıkarsa sakın panik yapmayın! Bu saçma yasaklamayı aşmanın çok kolay bir yolu var arkadaşlar.. Adres çubuğuna " Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!" değilde sadece "jeogen.com" yazarak siteye erişebilirsiniz arkadaşlar.. Bizde kesintisiz yayınımıza yeni bir domain alarak devam ederiz ![]() Ekstra başka yöntemler: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
Malum bir mp3 sitesi gibi bürokrasiyle dalga geçercesine engellendikçe yeni domain alarak devam ederiz yolumuza. ![]() jeogen.net jeogen.org domainlerini alın bence
|
||
|
||
Yardım fonu açıcam zaten yeni domainler ve site masrafları için bedava vermiyolar onları malum burdaki herkes gibi bende öğrenciyim:) |
||
|
||
Yardım fonu açıcam zaten yeni domainler ve site masrafları için bedava vermiyolar onları malum burdaki herkes gibi bende öğrenciyim ![]() ancak gerçekten ihtiyaç duyulursa Paypal dan bağış yapabilirim PTC sitelerinden kazandığım bir kaç dolarım var orada
|
||
|
||
Eyvallah hacı çok saol:) Paypal mı olur artık başka birşey mi bilmiyorum ama sınavlardan sonra yardım olayını yapacağım çünkü temmuzda sitenin yıllık masrafı var.. Zaten şüphem yok burdaki birçok arkadaşımın az çok destekleyeceğine adım gibi eminim.. |
||
|
||
Yardım fonu açıcam zaten yeni domainler ve site masrafları için bedava vermiyolar onları malum burdaki herkes gibi bende öğrenciyim ![]() ancak gerçekten ihtiyaç duyulursa Paypal dan bağış yapabilirim PTC sitelerinden kazandığım bir kaç dolarım var orada elimizden geldigi kadar yardim ederiz merak etme adminim
|
||
|
||
| tabi yardım edicez ya jeogensiz hayat düşünülemez bi yerde lk88 | ||
|
||
Sen merak etme adminim.. her türlü desteğe hazırız.. bize talimat vermen yeterli kanka.. ![]() |
||
|
||
Eyvallah kardeşim. Hepiniz sağolun arkadaşlar sınavlardan sonra ayrıntıları konuşuruz ve geleceğe yönelik planlarımızı yaparız.. |
||
|
||
aynen emeklerin boşa gitmes aga
|
||
|
||
| bu kadro burda oldukca bu site kapanmazz..her zaman ve her türlü yardıma hazırız adminim;) |
||
|
||
| jeogensiz kalan bir türk gencinin hayat damarlarından biri kopmus olurdu yoksaaa |
||
|
||
zamanında suat'a verdim, şimdi de sana veririm. ihtiyacın olduunda söylemezsen kızarım
|
||
|
||
Suat'a bende vermiştim:D |
||
|
||
nerdeyim ben nası bi ortam burası.sizler manukyanın adamlarısınız deeemiii
|
||