|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ilk fırsatta devamı gelecek...
|
||
|
||
:D:D:D:D:D:D:D:Dsüper yhaf:D
|
||
|
||
resim görünmüyordu yeniledim :Dsüper yhaf ![]() biraz cabalarsan ve arastırmakdan cekinmezsen sende yaparsınn biraz zahmetli braz sinir bozucu bi ugras ama bitince ortaya cıkan seyleri görünce degdi diyorsun
|
||
|
||
enteresanlık diz boyu.. o değil de ben de iki yıldır photoshop kullanıyorum böyle oynamalar yapmak aklıma gelmedi. bu bakıma tebrik etmeliyim. evet, kesinlikle. hatta şu çöp adam olayları gayet başarılı evet evet.. daha önce neden aklıma gelmedi ki.. naled olsun. ben de yapacağım ahaha
|
||
|
||
enteresanlık diz boyu.. o değil de ben de iki yıldır photoshop kullanıyorum böyle oynamalar yapmak aklıma gelmedi. bu bakıma tebrik etmeliyim. evet, kesinlikle. hatta şu çöp adam olayları gayet başarılı evet evet.. daha önce neden aklıma gelmedi ki.. naled olsun. ben de yapacağım ahahanazar etme ne olur çalış seninde olur ehehe
|
||
|
||
gerçekten süper olumş bende yapmak istiyorum
|
||