Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Photoshop

Konu: gecenin bi yarısında uyku sersesmliği ile anca bu kdr birseyler yapabildim 2

Sayfa: [ 1 ]

d-li 19.06.2008 08:30:29

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
umarım gene hata vermez hata verirse
Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
www.manyaxkater.piczo.com
dan bakabilrsiniz 17,06,2008 tarihli resim

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

ies 19.06.2008 10:02:47
senden korkulur walla.... :ı

KiRpİ 19.06.2008 10:48:42
şu programı bir ben ögrenemedim.  Güzel ilginç şeytahi bir resim olmuşş

etkisiz_eleman 19.06.2008 12:19:21
anaaamm tırstımm  delüü

d-li 19.06.2008 20:16:21
benden korkmanıza gerek yok:) ben kendi haline programı öğrenemeye çalışan biriyim
ilerideki iş hayatımda bi parçam olacagı için şimdiden öğrenmeye başlayayayım dedim :D
öğrenirken işler bi yerden sonra biraz daha eğlenceli olsun diye kendi resimlerimle oynamya başladım sonra görüpte isteyenlerin tepkileri ile bu hale kadar geldim:D
aslına bakılırsa ben birsey yapmadım bana gelen fotografları üzerine biraz hayal gücü serpiştirdim:D
resimdende korkulacak pek birsey yok bu mülaim kişiden korkulurmu sol resimde:D kıza ayıp oldu iki aydan fazladr resim bekliyor benden vizeler finaller derken resim araya kaynadı gecende resmi gördüm içime otrdu bende oturup resimle ugrastım ilk iki saat kafayı yeme düzeyine geldim aklıma birsey gelmiyor bi bu arkadsımın fotografında başıma geldi iki saat sonra sacmalarken birseyler gözüme carptı biraz once cıkrınca ortaya bu görüntü geldi aslına bakılırse ben begenmedim biraz daha ii olabilrdi ama uyku galip geldi ve yatmak zorunda kaldım izlemem gereken bi kac ders var ondan sonra resimlere bi ayar daha cekecem:D

sabretmesini ve inatla ve merakla aramasını yanlış yapmakdan cekinmeyenlerin işidir birazda emek istiyor benim 4 saatte bi resimler ugrasmam pek birsey değil digital arts dergsinisürekli takip ediyorum 30 35 saatte biten calışmalar var onları görünce daha bi gaza geliyorum:D

merak ettiginiz birsey varsa yardım edebilirim :)

Jeogen 20.06.2008 22:17:47

Olucak bu işsıkı çalışıyosun:)

bonusemo 28.06.2008 21:46:54
hehehehhe:D:D:D:D:D:D... ihhi...gayet güzel olmuş ...teşekkrler paylaştıgın için.. headbannng rockerrrr

d-li 03.08.2008 10:00:11
yarım kalan resimleri varda su sınavlarım bitsin finllaeri verdik össyi atlattık bi yetenek sınavları kaldı ondan sonra daha cok zmn ayıracam ve sizlerin yorumlarınaza çıkaracam

Dynder 07.08.2008 21:00:22
tavsiyemi yanlış anlama ama kendini geliştirmek istiyorsan bu tür çalışmalar sana hiçbirşey kazandırmaz, 4 yıla yakındır Photoshop kullanıyorum böyle çalışmalar ben de yaptım ancak hiçbir zaman liquify veya copy paste kullanmadım, hayalgücünü kullanmalısın ve sıfırdan birşeyler yapmalısın. O zaman daha ileri seviyede işler yapabilirsin. iyi çalışmalar headbannng

Jeogen 07.08.2008 22:32:51
Hayal gücü kullanmak demek sıfırdan bir şeyler yaratmak değil bence bu çalışmalarda gayet başarılı ve fazlaca hayal gücü gerektiren çalışmalar. Yani benim nacizane yorumum bu. Photoshop önemli bir program hayal ettiğin her şeyi yapmana imkan tanıyor bu nedenle belli kalıplara sokmamak taraftarıyım. Bu arada sen bahsedince saymış bulundum bende yaklaşık 7 yıldır kullanıyormuşum bu programı :ı

Jeogen 11.08.2008 12:46:20
İlgili arkadaşlar için birkaç ders:)

just 24.08.2008 01:00:29
senden korkulur walla....  :ı

katılıyorum yokyok

shithappens 16.09.2008 23:54:44
senden korkulur walla....   :ı

katılıyorum  yokyok

hepcede!!  delüü

d-li 05.11.2008 20:45:56
arkadaşlar yorumlarızınız için teşkkürler iyi yada kötü eleştiri eleştiridir ve daime kendini ileri götürmen için gerklidir.
tavsiyemi yanlış anlama ama kendini geliştirmek istiyorsan bu tür çalışmalar sana hiçbirşey kazandırmaz, 4 yıla yakındır Photoshop kullanıyorum böyle çalışmalar ben de yaptım ancak hiçbir zaman liquify veya copy paste kullanmadım, hayalgücünü kullanmalısın ve sıfırdan birşeyler yapmalısın. O zaman daha ileri seviyede işler yapabilirsin. iyi çalışmalar headbannng

demişdinde liquify ve copy paste sadece düşüne asamasında kullanılan bi yöntem geri kalanlar fırça ve renk billgisi ile yapıldı bu işe ilgisi iligili olanlar aaron sims gnomon workshop ekibinden çalışmalarına bi bakınsın adam photoshop ve xsi'de giydirme ile çok şahane şeyler çıkarmış biraz daha zamanım olsada bende daha ii şeyler çıkartabilsem

behlül kaçar 11.07.2010 16:06:09
naptın la tırstım güzelim kıza yaa napmış :-hihi

Sayfa: [ 1 ]