Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
Arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki amacım bi fikri ya da ideolojiyi empoze etmek, yaymaya çalışmak değil.Bu kitapları eklememin nedeni sadece, bu konuda araştırmak isteyen ya da kendini geliştirmek isteyen arkadaşlara katkıda bulunmak.
Hepsi pdf formatında.Toplam 2,8 mb.Kitap listesi şöyle ;
Mahir Çayan - Tüm Yazılar Alan Woods - Marksizim Ve Din Üzerine Troçki - Zamanımızda Marksizm Özgür Doğan - Emperyalist Savaş ve Marksist Tutum Laiklik ve Şeriatçılık Üzerine - Eriş Yayınları Ulusal Sorun Ve Marksist Tutum - Eriş Yayınları
Ulusal Soruna Marx Ve Engels'in Tarihsel Yaklaşımı Tek Ülkede Sosyalizm Ve Merkezcilik Sol Lafazanlık Marksizm Ve Gençlik
"Ütopya" Tarihin ilk komünisti olarak bilinen Thomas More'un en ünlü eseri.Kitap ingilizce.Ben okudum ağır bi ingilizce değil hem ingilzcenize de pratik olur.Orjinalini okumak çeviriden her zaman iyidir bence.Yalnız kitap program gibi tasarlanmış, okumak için üç gün süre tanıyor o yüzden ben kitabı worde kopyaladım, onları da ekledim.
alntı..
|