|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Şarkıcı / Singer: Feridun Düzağaç Şarkı / Song: Alev Alev akor: Alev Alev Feridun Düzağaç Am Dm Bb Alev alev yanıyorum, buzlarım çözülüyor aşka ) Gm ) Gardım düşüyor, tutamıyorum ) x2 Am Bb ) Korkuyorum, bakışların çarpınca bana ) Gm Dm ) Birbirimize bi' kaç aşk kadar ) C ) Geç kalmış olmasaydık ) x2 Gm Dm ) Hep yanlış gidenlerin ardından ) C ) Yorulmasaydık ) Am Bb ) Alev alev yandığım doğru ) Am Bb ) Küllerimden doğar mıyım sana doğru ) Dm ) Kendimi arıyorken, ) NAKARAT C Bb ) olmaktan korktuğum yerdeyim, sendeyim ) Bb C Dm ) Al beni, ne yaparsan yap ) Bb C Dm ) Al beni, ne yaparsan yap ) Gm Dm C Sen ışığını arayan güzel güne bakan Gm Dm C Ben tozuna dumanına hasret, bir enkaz |
||
|
||
| kapo takılması gerek bu şarkıda... |
||
|
||
| eline sağlık | ||