Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Amatör Pop

Konu: Tuna Tabu Çalışmaları

Sayfa: [ 1 ]

Chucky 14.07.2008 20:42:53

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
tuna tabu kimdir nedir ne yapar merak edenler okusun
İlişki Türü : Arkadaslık
Meslek : Söz Yazarı Besteci
Durum : evli hemde çok mutlu
Burç : Başak

22 şubat 1981... Filiz TABU kucağındaki yeşil gözlü bebeğe bakıp; "ömrüm" diyerek ağlıyordu... İstanbul Doğumlu olan *TABU*, 12 yaşında yaptığı ilk bestesinde "deli gönül sen ağlama" diyordu... Belki hüzünlü, isyan kokan eserlerin ilk tohumlarıydı bu.. 8 yaşında gitar, 10 yaşında piyano dersleri almaya başladı. Aynı zamanda gitar öğrenimi şan dersleriyle de birleşince yoğun tempo küçük yaşında tanıştığı bir hayat tarzı oldu TABU'nun. Ve yıllar sonra diyordu ki: belki de saklambaç oynamalıydım parmaklarıma kan oturana kadar gitar çalmak yerine, belki de dokuztaş oynamalıydım piyanonun notalarını ezberleyeceğime... Ama mutluydum ben öyle, gitarımla ve yazdıklarımla çocuk koksamda birgün büyüyecektim"... Babasının isteği üzerine turizm otelcilik okudu, staj zamanında da turizm yerine müzik oldu hayatında. Çünkü ilk sahnesini staj yaptığı otelde aldı... Üniversite bittiğinde de sahne almaya devam etti istanbulda. Birçok sanatçı onun bestelediği şarkıları söylerken biz ondan habersizdik belki de...Ve biz onu erkek kardeşinin internette duyulmasına vesile olduğu "BİR DİLEK TUTTUM" adlı eseriyle tanıdık. Duymayan bilmeyen kalmadı bu parçayı, daha o parçanın tadına doyamamışken "BİLSEYDİM" dedi, "AŞKIN ÖLÜM KOKUYOR" , "GADDAR" , "GURURUMDAN" , "SAHTEKAR BİR KALPLE YAŞANMAZ" diyordu... İsyanımıza ortak oldu, ve beklenmedik bir anda kalbimizde yerini aldı... Sevgili Ersan'ın albümündeki "ASİ GÖNLÜM" adlı eser ve yakın arkadaşı Enis'in seslendireceği "KAHROLSUN SEVDA" verdiği son eserler oldu. Çünkü artık TABU vaktinin geldiğini düşünüyor bizler gibi. Albüm çalışmaları bugünlerde başladı, çok değerli aranjörler eşliğinde bomba gibi bir albüme hazırlanın.

Tuna Tabu - Asi Gönlüm
Tuna Tabu - Belalı Başım
Tuna Tabu - Ben Sadece Yanlız Seni Sevdim
Tuna Tabu - Bir Dilek Tuttum
Tuna Tabu - Canım Acıyor
Tuna Tabu - Gaddar (2. versiyon)
Tuna Tabu - İstanbul Üstüme Gelse
Tuna Tabu - İstesem Verirmisin
Tuna Tabu - Kaybettik
Tuna Tabu - Ne Seninle Nede Sensiz
Tuna Tabu - Sen En Büyük Yalanımmışsın
Tuna Tabu - Sen Hainsin
Tuna Tabu - Söyle Satılık Aşkının Fiyatı Ne Kadar
Tuna Tabu - Vazgeçtim Sevme Beni
Tuna Tabu - Vursunlar Zincirlere
Tuna Tabu - Yıkıl Gözüm Görmesin Seni
Tuna Tabu - Yinede Sen Dedim
Tuna Tabu - Yüreğime Sor
Tuna Tabu - Gel Ömrümün Sebebi
Tuna Tabu - Kan Damlar
Tuna Tabu - Vakit Doldu
Tuna Tabu - Vazgeçemiyorum
Tuna Tabu - Ben Sadece Yanlız Seni Sevdim
Tuna Tabu - Ben Yandım Sen Yanma Diye
Tuna Tabu - Gözlerim Görmeseydi Seni
Tuna Tabu - Sebepmi Bıraktın
Tuna Tabu - Gaddar
Tuna Tabu - Yorgunum

şifre = jg

The Jackal 13.08.2008 23:56:05
Bu album daha 2007 aralık ayında cıkıyodu...Insallah bu seferde husran olmaz...

silainternet 28.08.2008 20:39:03
eleın saglık

huuu 25.09.2008 13:55:56
eline sağlık

Dartie 25.09.2008 17:27:32
Ne zMndır aRıodm ßu şarkıLarı.. çk tşkLr(= emeĞine saĞlık(=

Chucky 25.09.2008 17:59:06
ne demek =) elimdeki şarkılarını sizlerle paylaştım =)

!aslı! 14.10.2008 02:31:01
teşekkürler payllaşımınız için headbannng

punisherman 09.11.2008 09:41:55
saooooooooooooollllllllllllllllllllll kardeş

esdey 09.04.2009 22:59:38
tşkler eline sağlık

Sayfa: [ 1 ]