|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 tuna tabu kimdir nedir ne yapar merak edenler okusun İlişki Türü : Arkadaslık Meslek : Söz Yazarı Besteci Durum : evli hemde çok mutlu Yaş : 23 Burç : Başak ![]() ![]() 22 şubat 1981... Filiz TABU kucağındaki yeşil gözlü bebeğe bakıp; "ömrüm" diyerek ağlıyordu... İstanbul Doğumlu olan *TABU*, 12 yaşında yaptığı ilk bestesinde "deli gönül sen ağlama" diyordu... Belki hüzünlü, isyan kokan eserlerin ilk tohumlarıydı bu.. 8 yaşında gitar, 10 yaşında piyano dersleri almaya başladı. Aynı zamanda gitar öğrenimi şan dersleriyle de birleşince yoğun tempo küçük yaşında tanıştığı bir hayat tarzı oldu TABU'nun. Ve yıllar sonra diyordu ki: belki de saklambaç oynamalıydım parmaklarıma kan oturana kadar gitar çalmak yerine, belki de dokuztaş oynamalıydım piyanonun notalarını ezberleyeceğime... Ama mutluydum ben öyle, gitarımla ve yazdıklarımla çocuk koksamda birgün büyüyecektim"... Babasının isteği üzerine turizm otelcilik okudu, staj zamanında da turizm yerine müzik oldu hayatında. Çünkü ilk sahnesini staj yaptığı otelde aldı... Üniversite bittiğinde de sahne almaya devam etti istanbulda. Birçok sanatçı onun bestelediği şarkıları söylerken biz ondan habersizdik belki de...Ve biz onu erkek kardeşinin internette duyulmasına vesile olduğu "BİR DİLEK TUTTUM" adlı eseriyle tanıdık. Duymayan bilmeyen kalmadı bu parçayı, daha o parçanın tadına doyamamışken "BİLSEYDİM" dedi, "AŞKIN ÖLÜM KOKUYOR" , "GADDAR" , "GURURUMDAN" , "SAHTEKAR BİR KALPLE YAŞANMAZ" diyordu... İsyanımıza ortak oldu, ve beklenmedik bir anda kalbimizde yerini aldı... Sevgili Ersan'ın albümündeki "ASİ GÖNLÜM" adlı eser ve yakın arkadaşı Enis'in seslendireceği "KAHROLSUN SEVDA" verdiği son eserler oldu. Çünkü artık TABU vaktinin geldiğini düşünüyor bizler gibi. Albüm çalışmaları bugünlerde başladı, çok değerli aranjörler eşliğinde bomba gibi bir albüme hazırlanın. Tuna Tabu - Asi Gönlüm Tuna Tabu - Belalı Başım Tuna Tabu - Ben Sadece Yanlız Seni Sevdim Tuna Tabu - Bir Dilek Tuttum Tuna Tabu - Canım Acıyor Tuna Tabu - Gaddar (2. versiyon) Tuna Tabu - İstanbul Üstüme Gelse Tuna Tabu - İstesem Verirmisin Tuna Tabu - Kaybettik Tuna Tabu - Ne Seninle Nede Sensiz Tuna Tabu - Sen En Büyük Yalanımmışsın Tuna Tabu - Sen Hainsin Tuna Tabu - Söyle Satılık Aşkının Fiyatı Ne Kadar Tuna Tabu - Vazgeçtim Sevme Beni Tuna Tabu - Vursunlar Zincirlere Tuna Tabu - Yıkıl Gözüm Görmesin Seni Tuna Tabu - Yinede Sen Dedim Tuna Tabu - Yüreğime Sor Tuna Tabu - Gel Ömrümün Sebebi Tuna Tabu - Kan Damlar Tuna Tabu - Vakit Doldu Tuna Tabu - Vazgeçemiyorum Tuna Tabu - Ben Sadece Yanlız Seni Sevdim Tuna Tabu - Ben Yandım Sen Yanma Diye Tuna Tabu - Gözlerim Görmeseydi Seni Tuna Tabu - Sebepmi Bıraktın Tuna Tabu - Gaddar Tuna Tabu - Yorgunum şifre = jg |
||
|
||
| Bu album daha 2007 aralık ayında cıkıyodu...Insallah bu seferde husran olmaz... | ||
|
||
| eleın saglık | ||
|
||
| eline sağlık |
||
|
||
| Ne zMndır aRıodm ßu şarkıLarı.. çk tşkLr(= emeĞine saĞlık(= | ||
|
||