Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Duyurular

Konu: Jeogen Kapanmasın Diyorsanız!

Sayfa: [ 1 ]

Jeogen 23.07.2008 12:57:31

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
Arkadaşlar dün gece sitenin kapanmasının nedeni BW limitimizin dolmasıdır.  Site devamlı büyümekte ve ihtiyaçları devamlı artmaktadır. Ben tek başıma (bir öğrenci olarak) bu ihtiyacı kaldıramıyorum daha doğrusu anca 1 sene kaldırabildim ve sürekli ekstra masraflar çıkıyor. Bir üst pakete geçmek için bir miktar desteğe ihtiyacımız var. Bunu vermek zorundasınız demiyorum kimse yanlış anlamasın sadece sitenin kapanmasını istemeyenler ve 3-5 meblağ önemli değil yardım edebilecek durumda olanlardan destek olmasını rica ediyorum. Bilgiler için tıklayınız:

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

Jeogen 25.07.2008 17:10:14
Xterm666'e yaptığı bağış için teşekkürler..

njtbcrn 26.07.2008 04:08:01
azcık bi geçsin zaman mcuk yapçam sana mahcup oldum zaten utangaçç

Dark-Breed 30.07.2008 14:50:04
Merhaba,
Sitenizi iLk açıLdığı zamanLardan beri biLiyorum..
Bu durumda görünce de yardımcı oLmak istedim..
Kendi hosting firmam var..
Jeogen için güzeL bir paket ayarLayabiLirim..

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
www.web-dizayn.org
sayfasındaki iLetişim böLümünden bana uLaşabiLirsiniz..

Jeogen 31.07.2008 12:50:04
İlginiz için teşekkürler. Bu konu sadece masraflar için destek amaçlı açılmıştır, host şirketimizi değiştirmek gibi bir isteğimiz yoktur. Gerek destek gerekse hizmet olarak Türkiye'de ilk 10 da yer alan bir host şirketiyle çalışıyoruz. Fakat yakında site içerisine banner, link vb reklam almaya başlayacağız, eğer sizin içinde uygunsa görüşebiliriz.
Teşekkürler..

RockSijen 04.08.2008 09:48:10
yeterli param olsaydı yapardım ama 16 yaşındayım zaten okullarda açılcak ona gitcek
 :q
Kapanmasın yaws  :q

İlham Kerizi 17.06.2010 19:56:55
yeterli param olsaydı yapardım ama 16 yaşındayım zaten okullarda açılcak ona gitcek
  :q
Kapanmasın yaws   :q

ben de 16 yaşındayım keşke ben de destek olabilsem...

Sayfa: [ 1 ]