|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 * Forumda yeni bir konu açmadan önce muhakkak " ara " butonunu kullanınız. * İstek yaparken mutlaka aradıgınız sanatcıyı ve sarkısını yazın veya şarkı ismi ve şarkıcı ismi. * İsteklerinizin cevaplanma süresi çok kısa sürebilir veya uzun bir sürede olabilir. Jeogen ekibi olarak elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz anlayış göstermenizi dileriz. * İsteğiniz cevaplanmamış ise sürekli mesaj yazmayınız bu uyarılmanıza ve devamı halinde banlanmanıza sebep olabilir. Sabırlı olursanız elbet isteğinize cevap verilecektir.. Jeogen YÖNETİM
|
||
|
||
gerçek istek ![]() ben erkin koray'dan kızlarıda alın askere şarkısını istiyorum ![]() bide aklıma bişey geldii bence bu istek bölümnde istek yapılan şarkıyı bulan kişiye şarkıyı isteyn kişi rep versin bölece şarkıyı bulanda emeğinin karşılığını almış olur
|
||
|
||
| zeynep tek olarak ekliyemedimde...benim arsivimde yoktu.....ama album seklinde ekledim...istersen ordan albumu indirip dinleyebilirsin... Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
gerçek istek ![]() ben erkin koray'dan k?zlar?da al?n askere şarkısını istiyorum ![]() Bütün Albümü İndirmeye Üşenirsen Bende Tek Vardı Upload Ettim Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! İndirebilirsin. |
||
|
||
Bende upload ettim Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Bütün site sana çalışıyo zeynep
|
||
|
||
gerçek istek ![]() ben erkin koray'dan k?zlar?da al?n askere şarkısını istiyorum ![]() Bütün Albümü İndirmeye Üşenirsen Bende Tek Vardı Upload Ettim Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! İndirebilirsin. hepinize çok tşk edrim walla tek olması daha ii olduu ee şeyy şimdi ben rep verk zorundamyım ben o kuralı kendim içn sölmemiştim ama neysee peki şimdi kime vercem repii sayalım bakalım o piti piti tamm tamm 2nizede veriorum nasılsa parayla diil emklerinz içn tşk edrim ![]() hobaa ben msjı atana kadr 3 olduu battık battık tamm 3nüzede rep
|
||
|
||
benim rep im cok olsun koca albumu koydum ben..
|
||
|
||
walla elimde olsaa veriridimde dil geldimi repler yolladım tekrardan hepinize çok tşk edrim ee artık indiriim şarkıyıda dinliim dimi
|
||
|
||
blur-song ..işte tam olarak bunu istiyorm..şimdiden teşekkürler
|
||
|
||
| doritos reklemndaki şarkı mı oluo o | ||
|
||
| emin deilm ama galiba o | ||
|
||
| evet o olması lazım...sarkının tam adı blur-song 2...., bulursam en kısa zamanda ekliyicegim |
||
|
||
| eet eet blur-song 2 . çok ii olur cidden .. | ||
|
||
Buyrun arkadaşlar ![]() Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
ççooook saol çok saol
|
||