|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 * Forumda yeni bir konu açmadan önce muhakkak " ara " butonunu kullanınız. * İstek yaparken mutlaka aradıgınız sanatcıyı ve sarkısını yazın veya şarkı ismi ve şarkıcı ismi. * İsteklerinizin cevaplanma süresi çok kısa sürebilir veya uzun bir sürede olabilir. Jeogen ekibi olarak elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz anlayış göstermenizi dileriz. * İsteğiniz cevaplanmamış ise sürekli mesaj yazmayınız bu uyarılmanıza ve devamı halinde banlanmanıza sebep olabilir. Sabırlı olursanız elbet isteğinize cevap verilecektir.. Jeogen YÖNETİM
|
||
|
||
hani bi film vard? levent k?rca, ?ener ?en,perran kutman ad?n? tam hat?rlayamamakla birlikte ne olacak ?imdi gibi bi?eydi onu bulma ?ans?m?z yoktur dimi ya çok mu uçtum
|
||
|
||
TE?EKKÜRLER ya süper filmdir bu daha büyük iyilik yapabilirmiydin bilmiyorum
|
||
|
||
| arkadaşlar semum filmini bulabilirmiyiz acaba? | ||
|
||
Nuri Bilge Ceylan'ın filmografisi ![]() Koza (1995) Kasaba (1997) Mayıs Sıkıntısı (1999) Uzak (2002) İklimler (2006) mümkünse hepsi-açgözlülük etmeyeyim -içlerinden bulabildikleriniz olursa çoook makbule geçer. |
||
|
||
İki Çizgi adlı türk yapımı filmi bulabilirseniz çok ama çok sevinirim hatta 10 kontör bile verebilirim
|
||
|
||
| Dün gece bir rüya gördüm isimli türk filmini bulabılırsenız super olur | ||
|
||
"Kosmos" (Reha Erdem)
|
||
|
||
| incir reçeli'ni bulabilir misiniz acep hocam? | ||
|
||
| "Incir reçeli" filmini siddetle istiyorum tek link halinde mümkün müdür? Ayrıca "kaybedenler klubu" paylasımından ötürü cok minnettarım... |
||
|
||
| "Incir receli, ask tesadüfleri sever" filmlerini arıyorum... | ||
|
||
| Merhaba " Vay arkadaş " filmini arıyorum ama bulamıyorum siz bulabilir misiniz ? |
||