|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Başlık açık,burada en sewdiğimiz gerilim filmlerini paylaşalım... [/color]
|
||
|
||
| Aklıma film gelmiyor ama Testere çok iyiydi. Filmin çoğu bir odada geçmesine rağmen bence yönetmen gerilimi başarıyla sağlamıştı. Bu arada kim ne derse desin Testere(en azından birincisi) korku filmi değil gerilim filmiydi. | ||
|
||
Ben sayiim ;
1.Texas Chainsaw Massacre(teksas katliamı) 2.No Country for Old Men (ihtiyarlara yer yok) [bi yerde gerilim bu da ]3.The Hitcher(otostopçu) 4.House of Wax(mumya evi) [paris hilton bozmuş ama :S swdm bn] |
||
|
||
| Benim aklıma bir kaç tane geldi. 1. Memento 2. Paramparça Aşklar ve Köpekler |
||
|
||
1.otel 2.otel2 3.arkadaşın dediği gibi mumya evi 4.tepenin gözleri 5.recep ivedik
|
||
|
||
| 1- Şeytan Çarpması (The Exorcism of Emily Rose) 2-Testere 1-2-3-4(yakında 5 de eklenecek 3-1408 4-Otel 1-2 5-ben en iisi sıralamayı bırakıyım:) bunların dışında Sınır(da), Teksas Katlimaı, Halka, Saklambaç, Hayalet Sesler beğendiğim korku filmleri...Paramparça Aşklar ve Köpekler mükemmel bi film... korkularda köy (The Village) ve garez serisini de hiç beğenmemiştim... bunların dışında psikolojik gerilim sevenlere makinist ve gizli pencere(secret window) öneririm |
||
|
||
gili pencere ve makinist gerçekten gzl filmler bnde tavisye ederm bu arada recep ivedik geçiyodu bncede o harbiden tam bi gerilim yaa
|
||
|
||
| Özellikle Alfred Hitchcock'un filmleri güzel. İzlenmelerini tavsiye ederim. Zaten kendisine "Gerilim Ustası" ünvanı verilmişti. | ||
|
||
| 1408 saw 1-2-3 (4ü sevmedm walla digerleri gibi) 28 days later hostel teksas katliamı ... vs vs vs aklıma gelen bunlar cok iyiydiii |
||
|
||
| Stephen King filmleri |
||
|
||
| Omen - Rosemary's Baby - Exorcist - Cannibal Holocaust bunlar klasiklerden. Son olarak Mirrors çok hoşuma gitti. | ||
|
||
| Secret Window Sixth Sense The Machinist Blair Witch Project The Shining 1408 şahsen gayet gerildiğim filmlerdir |
||
|
||
| 1.akbabanın 3 günü 2.cinayet war 3.şeytan çıkmazı 4.karanlık su 5.küçük kıyamet :D:D İİİ FİLMLERDİ TABİ BUNLARA GERİLİM DENİRSEEE...
|
||
|
||
ilk basta tabi en büyük fanı olduqum saw gelio sona testere teksas katliamı seytan bu kadr ![]() |
||
|
||
| the Saw 1.2.3.4.5 |
||