|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 İstanbul konserinden 23 Dakikalık muhteşem bir video. Konser öncesi görüntüler, fanlarla imza görüntüleri, sahne öncesi TIR içindeki prova ve konser görüntüleri şifre: jg |
||
|
||
| sağol dostum harikasın Gönderilme zamanı: 30 Ağustos 2008, 12:12:20 rar pass neyyy.. |
||
|
||
şifre:jg olabilir |
||
|
||
şifre:jg olabilir Rar Pass sız Alternatif link *** arkadaş bi daha konu kopyalarken düzgün kopyalasın ! |
||
|
||
konuyu koyana bak ben konuyu açmadım |
||
|
||
| one var. çok güzel. | ||
|
||
konuyu koyana bak ben konuyu açmadım neyse yanlıs anlaşıldı tamam şifre bulundu işte sorun yok.. |
||
|
||
tamam buldum jg değil arkadaş bi daha konu kopyalarken düzgün kopyalasın ! birincisi ben biyerden kopyalayıp yapıştırmadım 2 saat uğraştım upload edebilmek için!! ikinciside şifre jg. biyerden kopyalasaydım bu şifre jg değil de başka bişe olurdu suçlama yapmadan önce dikkat et istersen !!! |
||
|
||
| link dArK_aNgEL tarafından yenilenmiştir... | ||
|
||
| çok teşekkürler | ||
|
||
| teşekkür lerrr | ||
|
||