|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Artık Kısa Cümleler Kuruyorum
![]() 1. Oyunlar 2. Ay 3. Bugün 4. Kalbim 5. Herkes Bilsin istedim 6. Oyunun Sonu 7. Üvey 8. Nefessiz Kaldım 9. Yorgun 10. Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Can Kırıkları ![]() 1. Okyanus 2. Can Kırıkları 3. Bir Kalp Kırıldığında 4. Delgeç 5. Geçmişe Yolculuk 6. Ben Bir Mülteciyim (Güç) 7. Sana Bilmediğin Bir şey Söyleyemem 8. Çakıl Taşları 9. Zaman Geçip Gidiyor 10. Hoşçakal Kadın ![]() 1. Vazgeçtim Dünyadan 2. Deli Kızım Uyan 3. Iyi Gün Dostlarım 4. Bu Aşk Fazla Sana 5. Bırak Kadının Olayım 6. Fırtına 7. Yağmurlar 8. Yeniden Doğup Gelsem 9. Durma 10. Buradan Göçerken Kelimeler Yetse ![]() 1. iyi-Kötü (Dans Pisti) 2. Babam Oğlum 3. Ben şarkımı Söylerken 4. Senin Adın Ne 5. Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler 6. Çocukken Sahip Olduğum Kırmızı Rugan Ayakkabılar 7. Mayın Tarlası 8. Gözyaşlarımızın Tadı Aynı 9. Daha iyi Olmaz mıydı 10. Her şey insanlar için Perdeler ![]() 1. Sigara 2. Aşk 3. Sil Baştan 4. Nereye Kadar 5. Perdeler 6. Günaydın Sevgilim 7. Dünya 8. Saatim Çalmadan 9. Korkarak Yaşıyorsan 10. Perdeler (Apocalyptica ile birlikte) 10 Mart 2007 İstanbul Konseri ![]() ![]() CD 1 01.Intro 02.Okyanus 03.Can Kırıkları 04.Çakıl Taşları 05.Delgeç 06.Ay 07.Ben şarkımı Söylerken 08.Babam, Oğlum 09.Mayın Tarlası 10.İyi - Kötü (Dans Pisti) 11.Sigara 12.Dünya CD 2 01.Bugün 02.Sil Bastan 03.Oyunun Sonu 04.Yağmurlar 05.Deli Kızım Uyan 06.Yeniden Doğup Gelsem 07.Ben Bir Mülteciyim 08.Fırtına 09.Hoşçakal 10.Vazgeçtim 11.Bu Aşk Fazla Sana 12.Bonus Track Albüm Dışı Kayıtlar ![]() 1. Ak Sigorta 2. Ay Işığında Saklıdır 3. Bring Me To Life 4. Değirmen 5. Faithfulness 6. Gönülçelen 7. Kadınım 8. Kalbim 9. Nothing Compares To You 10. O Dünyada 11. Yemen Turkusu 12. Sebnem Ferah & Kargo - Kalamis Parki 13. Sebnem Ferah & Mor ve Otesi - Kucuk Sevgilim 14. Sebnem Ferah & Muzeyyen Senar - Sari Kurdelem Sari(Hicaz) 15. Sebnem Ferah & Ogun Sanlisoy - Bir Ben 16. Sebnem Ferah & Polad Bulbuloglu - Gel Ey Seher 17. Sebnem Ferah & Teoman - Iki Yabanci |
||
|
||
| sa?olas?n dostum süper bi çal??ma | ||
|
||
| ?ebnem ferah, tart??mas?z en iyi kad?n rockç?... |
||
|
||
en sa?lam albümlerinden |
||
|
||
| te?ekkürler | ||
|
||
| saolas?n | ||
|
||
| T?K | ||
|
||
| ooooooooo saolas?n karde? | ||
|
||
| ?ebboo ooo hemen indir |
||
|
||
| te?ekkürler bunu ar?odum | ||
|
||
| ellerinize sa?l?k | ||
|
||
| güzel payla??m dostum ellerine sa?l?k ... | ||
|
||
| Rock Müzi?in Kraliçesi O.. Pc nizde hala yoksa bu albümler direk çekin derim.. | ||
|
||
| süper payla??m, te?ekkürler | ||
|
||
?ebooommmm beniimmm formatta gitmi?ti hep saol valla
|
||