Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Sinema ve Tiyatro

Konu: Pirates Of The Caribbean 4

Sayfa: [ 1 ]

valié 14.10.2008 11:19:23

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656

Kaptan Jack Sparrow 4. filmle geri dönüyor....
Pirates Of The Caribbean serisinin 4. filmi olacak olan The Fountain of Youth'un çekilmesi kesinleşti. Her ne kadar Johnny Depp'i Jack olarak tekrar izlemekten hoşnut olacaksamda bence çok başarılı bir üçleme olarak bırakılmalıydı. Ama biliyoruz ki Walt Disney ve yapımcı Jerry Bruckheimer dünyada toplam 2.80 milyar dolar hasılat yapmış bu kadar karlı bir seriyi bitirmek istemeyeceklerdi.
Gelelim filmin ayrıntılarına filmin gösterim tarihi 2011-2012 gibi olacak. Johnny Depp zaten filmin devamı söz konusu olursa 4. hatta 5. projede yer almaktan zevk duyacağını açıklamıştı. Geoffrey Rush'ın da kaptan Barbossa olarak filmde yerini alacağı kesinleşti. Yönetmen Gore Verbinsky'de anlatılmaya değer bir hikaye oldursa projeye kesinlikle katılacağını belirtti. Fakat Orlando Bloom ve Keira Knightley filmde yer almayacaklar. 4. film tamamen Kaptan Sparrow'un çevresinde gelişecek. Tabi bu durumda son filmde aklımızı başımızdan alan bayıldığımız Keith Richards'da Jack'in babası olarak geri dönüyor.
Senaryoya gelince bu kez filmin kalbine biraz da bilim kurgu katılacak. Filmde Jack Sparrow'un kayıp Atlantis'i araması söz konusu ve senaryoda bir tutam Jules Verne bile var.
Ve planlara göre çekimler 2009 sonunda başlayacak ve Jack Sparrow 2011 sonunda yeniden perdede olacak.

Teukros 22.10.2008 13:12:55
2011-2012 yılları sinema açısından renkli yıllar olacak.Önce Hobbit serisinin bu 2 yıla yayılacağı açıklandı şimdi ise Karayip Korsanları 4 geliyor.Ailecek bekliyoruz.  ihhi

efsaneizci 14.02.2009 17:39:31
çok güzel bir haber bu. çok sevdiğim, çok güzel bir seriydi karayip korsanları. devam  filmlerinin çekiliyor olması beni çok sevindirdi. ama orlando bloom'un ve keira knightley'in olmaması kötü olmuş. filme bir zevk katıyordu ikisi. neyse yine de heyecanla ve sabırla  bekleyeceğiz 2012'yi

pluie 10.02.2010 14:02:28
Eğer 4. gelecekse bence Orlando Bloom ve Keira Knightley'de yer almalı. Gerçi Orlando Bloom ve Keira Knightley ile bitmemiş miydi zaten 3 filmin son sahnesi.. Orlando Bloom kaptan olmuştu...
Merakla bekliyorum filmin 4. serisini..

berk_berk 10.02.2010 18:29:06
şimdiden sabırsızlanıyorum

psikogirl 11.08.2010 23:04:39
 4.cüsü cıkıcacak dediklerinde hiç inanmamıştım ama simdi yeniden görünce johny deep 'i kaptan jack sparow olarak yine macera dolu bi film ve bi  o kadarda komik olarak beklemekteyim sabırsızlıkla Penélope Cruz nasıl bir rolde oynucak filme ne katcak orasıda ayrı bi merak konusu.

Riot 31.01.2011 06:45:58
sabırsızlıkla bekliyorummm

Sayfa: [ 1 ]