|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Aslında konu başlığı "Size Göre En İyi 10 Film" ya da "Sizi Etkileyen 10 Film" olabilir. Sanırım bu cümle ne istediği yeterince belirtiyor. Kesinlikle 10 film olacak diye bir şartta yok. Ben kendi listemi kronolojik sırayla koydum. 1. The Godfather(1972) 2. One Flew Over The Cuckoo's Net(1975) 3. Star Wars(1977) 4. Once Upon A Time In America(1984) 5. My Private Idaho(1991) 6. Schindler's List(1993) 7. Léon(1994) 8. Memento(2000) 9. There Will Be Blood(2008) 10. The Dark Knight(2008) |
||
|
||
lord of the rings 1-2-3 ne kadar izlesem bıkmamm
|
||
|
||
| LotR serisi güzeldir(hatta harikadır) ama benim sinema anlayışımda çok değişiklikler yaptıkları söylenemez. | ||
|
||
| 10 tane öyle film yazmak için düşünmek gerekir..bir ara yazarım sıralı bir şekilde şu an aklıma gelen tabiki The Godfather öncelikle... Esaretin Bedeli,Schindler's List de etkilemiştir beni..The Dark Knight ise oyunculuk ve karakterler açısından çok sevmişimdir ve en iyi süper kahraman filmidir bana göre... |
||
|
||
| LOTR Serisi Fight Club Star Wars serisi Back To The Future Serisi Pan's Labyrinth Moulin Rouge POTC Serisi The Matrix Usual Suspects Memento Arabesk Ne olacak şimdi Namuslu....... |
||
|
||
| The Lord of the Rings The Godfather Fight Club Green Street Hooligans 300 Bravehearth The Patriot Payback Şaban oğlu Şaban ve Rutkay Aziz'in muhteşem oyunculuğuyla Kurtuluş ve Cumhuriyet. 11 oldu kusura bakmayın.
|
||
|
||
11 oldu kusura bakmayın. ![]() benim de daha big fish var,breaveheart var,bedazzled var... var da var ama sınır yetmiyo
|
||
|
||
| Ek olarak 1 tanelik daha hak istiyorum. Kabadayı (Şener Şen insan mısın sen? |
||
|
||
| Zorunlu 10 film olacak diye bir şey yok. Zaten kendi listemi 10'da tutmak için bayaa uğraşmıştım. | ||
|
||
| Hair (musical movie) Across The Universe Mamma Mia! The Mummy The Mummy Returns The Mirrors Requiem for a Dream E.T Saturday Night Fever A Hard Day's Night Help! |
||
|
||
| -GodFather (1,2,3) -Scarface -James Bons serisi -Star Wars serisi -Gladiator -Süper ot (HOW HİGH) -Click -Zohan -Umudunu Kaybetme -Küp serisi -ResidentEwil serisi |
||
|
||
-Baba.. -Yüzüklerin Efendisi.. -Yıldız Savaşları.. -Superbad.. -Esaretin Bedeli.. -Bir Metalcinin Yolculuğu.. -Kahpe Bizans.. -Batman : Kara Şövalye -Pan'ın Labirenti -Matrix -Scihindler'in listesi -Geleceğe dönüş Fazla oldu ama daha da vardır aklma gelmeyen ama bunları severim çok ![]() |
||
|
||
| big fish arizona dream one flew over the cuckoo's nest godfather1 godfather3 memento usual suspects leon bukadar aklıma gelio şuanda ![]() |
||
|
||
Godfather Requiem for a dream Harry Potter series Lord of the Ring Series Waz Saw series Apocalypto Kayıp Krallık Number 23 21 Ratatouille |
||
|
||
No Country for Old Men Se7en Paramparça Aşklar Köpekler Never Back Down Green Street Hooligans Simpsons the Movie 3:10 to Yuma Black Hawk Down bunları da eklemezsem olmaz ![]() |
||